Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 10/7/2016 (BINTEO)






Σήμερα επισπευτήκαμε το λιμάνι της Κορίνθου όπου είχε δέσει το Κρουαζιερόπλοιο και απ’ ότι είδαμε  τα είκοσι λεπτά που κράτησε η επίσκεψή μας ήταν τα λεωφορεία  που πηγαινοερχόντουσαν  .

Εντυπωσιακά εκθέματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κορίνθου: Ανοίγουν δύο νέες αίθουσες (ΦΩΤΟ)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εντυπωσιάζει τους επισκέπτες το Αρχαιολογικό Μουσείο Κορίνθου το οποίο προσθέτει ακόμα δύο ανακαινισμένες αίθουσες στο κτίριό του...

Το άγαλμα της Θεάς Αθήνας στο Μεξικό!


Το άγαλμα της Θεάς Αθήνας στο Μεξικό!


Το άγαλμα της Θεάς Αθηνάς, που βλέπετε στην φωτογραφία δεν βρίσκεται στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη ελληνική πόλη, αλλά στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικό!

Χρυσό μετάλλιο για τη Στεφανίδη στο Ευρωπαϊκό του Άμστερνταμ



Μεγάλη, σπουδαία, φοβερή Κατερίνα Στεφανίδη! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ αγώνων.

Βούλγαρος καθηγητής ξεφτιλίζει τους Σκοπιανούς και τους βουλώνει το στόμα – Λέει αυτά που οι Έλληνες καθηγητές δεν τολμούν να ψιθυρίσουν

voulgaros kathigitis



Σε συνέντευξή του στο κανάλι των Σκοπίων ο Βούλγαρος καθηγητής ιστορίας, Μπότζινταρ Ντιμίτροφ- Божидар Димитров, απάντησε σε ορισμένες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του νοτιοσλάβου -των Σκοπίων- δημοσιογράφου Μάριαν Νικολόφσκι.

Συνέντευξη του Γιάννη Λαζαρίδη για τον ΑΟΛ και τον Ολυμπιακό Λουτρακίου





 O Γιάννης   Λαζαρίδης  εκφράζει τις σκέψεις του σχετικά με τον αθλητισμό  γενικότερα και εστιάζει στο τοπικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι το ενδιαφέρον  του  για την πορεία των ομάδων έτσι όπως διαμορφώνονται αυτό τον καιρό.Δείτε το βίντεο.

Η λέξη Έλληνας απαγορευόταν επι 1.500 χρόνια με ποινή θανάτου!

Η λέξη Έλληνας απαγορευόταν επι 1.500 χρόνια με ποινή θανάτου!



Η μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνισμού –χωρίς αμφιβολία– έγινε κατά τη διάρκεια του 4ου μ.Χ. αιώνα. Από τότε και για τα επόμενα 1500 χρόνια ακόμη και το όνομα Έλληνας απαγορεύτηκε τελείως να χρησιμοποιείται. 

ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΠΡΟΣ ΣΧΙΝΟ


ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ ΠΡΟΣ ΣΧΙΝΟ