Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming Besiktas Olympiakos

Olympiacos BC LOGO

 

Χημική επίθεση στις 26-9-2013 στην Ελλάδα - H απάντηση του ΓΕΑ; 'Στρατιωτικό απόρρητο και καυσαέρια'!



Λέω σε όλους τους αμνούς που σιωπούν ότι δεν είναι πλέον 'απόρρητο', όλος ο κόσμος τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Στρατιωτική τεχνολογία ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ με την ΑΝΟΧΗ των πουλημένων πολιτικών μας, ψεκάζουν τους Έλληνες, όπως και όλον τον πλανήτη, καταργώντας

  • ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

  • ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

  • ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Η σιωπή είναι συνωμοσία και συνενοχή!

   

Δ.Τ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ -Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA TOY EOT

 

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, έχει φέτος θέμα «Τουρισμός και Νερό : Προστασία του κοινού μας μέλλοντος».



Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κύπελλο Ελλάδας Χάντμπολ 2013-2014 - Πρώτη αγωνιστική








Πολύ δυνατά ζευγάρια στα προημιτελικά και τα ημιτελικά ανέδειξε η κλήρωση του Κυπέλλου Ανδρών για την φετινή περίοδο 2013-2014, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΧΕ.
Η είδηση είναι ότι σίγουρα δεν θα επαναληφθεί ο τελικός των δύο προηγούμενων σεζόν σε Πάτρα και Κέρκυρα μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να συναντηθούν μόνο στα ημιτελικά. Αντίθετα στον τελικό υπό προϋποθέσεις μπορεί να βρεθούν, εφόσον επικρατήσουν των αντιπάλων τους ΑΕΚ- Διομήδης, αλλά φυσικά και ΠΑΟΚ- Διομήδης ή Δούκας- Διομήδης.
Η «Ένωση» για να υπερασπιστεί τον τίτλο της θα πρέπει να ξεπεράσει εκτός έδρας το εμπόδιο του 
Δούκα ή του ΠΑΟΚ, αν αυτοί με την σειρά τους φυσικά φτάσουν στον προημιτελικό. Στο άλλο γκρουπ των ομάδων τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα για τον Διομήδη Άργους, αφού θα αντιμετωπίσει ομάδες από την 6η θέση της περσινής βαθμολογίας και κάτω, ενώ αν φτάσει στον ημιτελικό θα αγωνιστεί εντός έδρας κόντρα σε θεωρητικά βατούς αντιπάλους.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΖ(Ν)ΟΣΤ ΚΑΠΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφία για Έβγαλαν από το WRC το Ράλι Ακρόπολις!


 ΝΟ ΚΑΠΙΤΟ

Τέλος από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2014 το Ράλι Ακρόπολις. Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η FIA θα αποφασίσει στο συνέδριό της που θα γίνει αυτή την εβδομάδα να αντικατασταθεί ο ιστορικός αγώνας με το Ράλι Πολωνίας.

Το Ράλι Ακρόπολης αποτελεί μέρος του προγράμματος του WRC από το πρώτο κιόλας πρωτάθλημα του 1973.

«Η Πολωνία πρόσφερε έναν ωραία αγώνα και δεν υπάρχει λόγος να μην είναι στο καλεντάρι. Όμως δεν θεωρώ σωστό να μείνει εκτός η Ελλάδα», δήλωσε το αφεντικό της Volkswagen, Τζοστ Καπίτο.

H ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ


    Ένα χρόνο μετά την επανάσταση του 1821, η Πελοπόννησος δεν ήταν εξ’ ολοκλήρου απελευθερωμένη.

Κορινθία: 20λεπτο αφιέρωμα από το TRT Türk



h0476062
piges
Eνα 20λεπτο αφιέρωμα στην Κορινθία από το TRT Türk της γειτονικής Τουρκίας εκπέμπει δορυφορικά σε όλο τον κόσμο!Να θυμήσουμε πως στις αρχές Αυγούστου με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Δέδε καθώς και του υπαλλήλου της Περιφερειακής ενότητας Κορινθίας Ν. Καμπούρη, ήρθε συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού στην περιοχή όπου κ ξεναγήθηκε σε σημαντικά αξιοθέατα της!

Στέφανος Γ. Μίλλερ: Αν κλείσει το Μουσείο Νεμέας, θα έχω πετάξει στα αζήτητα όλη μου τη ζωή (Συνέντευξη για την 5η Nεμεάδα που έγινε το 2012)


 Σε δραματικούς τόνους είναι η ανοιχτή επιστολή του Ομότιμου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ και Ομότιμος Διευθυντής Ανασκαφών Νεμέας Στέφανος Μίλλερ, μετά το ενδεχόμενο να απολυθούν οι επτά έκτακτοι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου και του Μουσείου Νεμέας. Ο κίνδυνος να μείνουν κλειστά ο χώρος και το Μουσείο είναι ορατός αφού δεν επαρκούν οι τρεις ημερήσιοι που υπάρχουν.