Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ποιος μπορεί να αντισταθεί;



  Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ John F. Kennedy, επτά (7) ημέρες προτού δολοφονηθεί είχε δηλώσει, «Υπάρχει μια συνωμοσία σε αυτή τη χώρα, για να υποδουλώσει τους απλούς Αμερικανούς πολίτες.
Προτού αφήσω τη Προεδρία, προτίθεμαι να αποκαλύψω αυτή τη συνωμοσία». Μετά από 7 ημέρες δολοφονήθηκε!!!

Βρέθηκε η θρυλική «πύλη του Άδη»...!! Γιατί φρουρείται από το υπουργείο Άμυνας;


     
Aμύθητος αρχαιολογικός θησαυρός βρέθηκε στη Μεσσηνία-Άνω του ενός δισ. ευρώ εκτιμάται μόνο η αξία των χρυσών κτερισμάτων!!!

To αληθινό πρόσωπο του Αποστόλου Παύλου




Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες μορφές του Χριστιανισμού. Ο Απόστολος των Εθνών Παύλος, που έκανε γνωστό στον κόσμο τον Ιησού Χριστό και το Ευαγγέλιο του σε πολλές περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ...ΤΙΠΟΤΑ...!



                           
Το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες. Το πολιτικό σύστημα κυριάρχησε στα πρώτα θέματα της επικαιρότητας.

Τι είπε παππούς στη δημοσογράφο!

Τι είπε  παππούς στη δημοσογράφο!

Tsambikos Music




Cygna - Wooden Little People

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ




«Το Λουτράκι λόγω των χρεών δεν θα έκανε κανένα έργο με δικά του λεφτά. Όμως ο περιφερειάρχης κρατά όρθιο τον δήμο και κάνουμε έργα υποδομής που είναι μοναδικά. Κυριολεκτικά βάζει πλάτη στον δήμο μου και τους πολίτες».
Τάδε έφη ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης στη σύσκεψη των δημάρχων του ΠΑΣΟΚ Κορινθίας υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργο Δέδε, στο γραφείο δημάρχου Κορινθίας Αλέκου Πνευματικού.