Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Τo reality που ξεπερνά κάθε όριο: Ανακόντα τρώει άνθρωπο on cam

.

.
Τo reality που ξεπερνά κάθε όριο: Ανακόντα τρώει άνθρωπο on camera

H εποχή των κλασικών reality έχει περάσει ανεπιστρεπτί και τα νέα δεδομένα προσφέρουν μια

 ακόμα πιο ωμή και βίαιη "πραγματικότητα" για χάρη της τηλεθέασης.

Ο μεγάλος νικητής του Μαραθωνίου και οι έλληνες πρωταγωνιστές -

Ο μεγάλος νικητής του Μαραθωνίου και οι έλληνες πρωταγωνιστές - Σπουδαίο ρεκόρ

υδαίο ρεκόρ

Ο Φέλιξ Κάντι ήταν ο μεγάλος νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Ο Κενυάτης ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 2:10.37 και κατέρριψε το ρεκόρ διαδρομής! Ο Μερούσης πρώτος Έλληνας που τερμάτισε.

Βίντεο: Έκθεση με μηχανή οργασμού καλεί το κοινό να τη δοκιμάσει!


Βίντεο: Έκθεση με μηχανή οργασμού καλεί το κοινό να τη δοκιμάσει!


Μια ανατρεπτική έκθεση ανοίγει τις πύλες της από τον Νοέμβριο στο Λονδίνο, προκαλώντας το κοινό να δοκιμάσει τη μηχανή του οργασμού.


Απίστευτη απόκρουση τερματοφύλακα με ανάποδο ψαλίδι! (VIDEO)

Απίστευτη απόκρουση τερματοφύλακα με ανάποδο ψαλίδι! (VIDEO)

Μία σπάνια φάση έγινε στην τρίτη κατηγορία της Αργεντινής με τον τερματοφύλακα να αποκρούει με ψαλίδι, ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου!

Ντόροθι Κινγκ για Αμφίπολη: Μνημείο πολιτικής προπαγάνδας!

Αμφίπολη: “Πολύ οργανωμένο για να είναι τυχαίο” - Σήμερα η απάντηση στο μυστήριο της τάφρου;


Η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ, που βρέθηκε τους τελευταίους μήνες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τα άρθρα της για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, επιστρέφει και κάνει λόγο για πολιτική προπαγάνδα.

Την άποψη ότι το μνημείο στην Αμφίπολη, είται είναι κενοτάφιο είτε είναι τάφος, αποτελεί ένα μοναδικό μνημείο πολιτικής προπαγάνδας και επίδειξςη δύναμης από τους αρχαίους Έλληνες, εκφράζει η γνωστή αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ στην ιστοσελίδα της.
Σε ένα από τα πολλά άρθρα της για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη και τη σπουδαιότητα των ευρημάτων στον Λόφο Καστά, η αρχαιολόγος, μεταξύ άλλων, επισημαίνει:
"Όποιος έχτισε τον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη δημιούργησε μια σειρά από πολιτικά σημεία και σύμβολα σε αυτό. Το κολοσσιαίο μέγεθος του μνημείου ήθελε να αποδείξει ότι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους- εάν όχι ο σημαντικότερος- στον κόσμο, έχει θαφτεί σε αυτό. Οι Σφίγγες ήταν και οι δύο σύμβολα που χρησιμοποιούνταν στα νομίσματα των ανθρώπων της εποχής, και συνδέονται αναμφίβολα με τον Αλέξανδρο".
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η κα. Κινγ, "το κυκλικό σχήμα του μνημείου ήταν σπάνιο και πιο δύσκολο να δημιουργήθεί σε σχέση με το σχήμα ενός τετράγωνου μνημείου. Είναι μάλιστα εμφανής ο στόχος να προβάλει τις δεξιότητες των τεχνητών εκείνη τη στιγμή.
Σχεδόν τα πάντα συμβολίζουν κάτι, και ειδικά αν ο ένοικος είναι ο Μέγας Αλέξανδρος ή κάποιος εξίσου ισχυρός, η Αμφίπολη δεν ειναι παρά ένα υπέρτατο δημιούργημα πολιτικής προπαγάνδας".

Θρηνεί ο Ούγκο Σάντσες - Πέθανε ο 30χρονος γιος του!


Θρηνεί ο Ούγκο Σάντσες - Πέθανε ο 30χρονος γιος του!

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ, Ούγκο Σάντσες, που έχασε τον γιο του σε ηλικία 30 ετών.

H αναγνώριση της Πατρώας θρησκείας .




Ζητούν πολλοί αρχαιοελληνιστές την αναγνώριση της Πατρώας θρησκείας .