Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

. ΤΟ ΦΙΛΙ


kiss


Το φιλί είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπου. Στον κατάλογο των μεγαλύτερων εφευρέσεων είναι ψηλότερα από το Θερμός και το τροχόσπιτο Αιρστριμ. Ψηλότερα ακόμη και από το ρουμ-σέρβις, ίσως επειδή ο κύριος λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε το ρουμ-σέρβις ήταν για να μπορούν οι πελάτες των ξενοδοχείων να μένουν στα κρεβάτια τους και να φιλιούνται χωρίς να πεινούν.

Μια ιστορία αγάπης που αντιστάθηκε στην τραγική της μοίραΜια ιστορία αγάπης που αντιστάθηκε στην τραγική της μοίρα (1)Ο Ian και η Larissa γνωρίστηκαν ενώ σπούδαζαν και οι δυο στο πανεπιστήμιο της Pennsylvania. Ο Ian με τον ωραίο παρουσιαστικό του κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον της 

Η αγάπη σκαλίζει στο βουνό 6000 σκαλιά
 
Μια παράξενη ερωτική ιστορία έχει έρθει από την Κίνα και πρόσφατα κατάφερε να αγγίξει τον κόσμο. Είναι μια ιστορία ενός άντρα και μιας  γυναίκας που 'έζησαν και να αγαπήθηκαν σε δύσκολες συνθήκες για πάνω από 50 χρόνια.

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


<b>Ιωάννης Μαγκριώτης </b><br>«Δε θα εισπράττει το δημόσιο τα διόδια»Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων 

ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟΔιαβουλεύσεις έγιναν σήμερα το πρωί λίγη ώρα πριν αρχίσει η συνάντηση εργασίας προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν την εξυπηρέτηση των κρουαζιερόπλοιων και των δι' αυτών διακινουμένων επιβατών - τουριστών στο λιμένα της Κορίνθου.
Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κορίνθιος, Βασίλης Νανόπουλος όπου ήταν και εμπνευστής αυτής της αναπτυξιακής πρότασης, δεν του επετράπη να μπει μέσα στην σύσκεψη από τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Αντώνη Παππά.

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ;

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

ΗΤΑΝ  Ο  ΧΙΤΛΕΡ  ΜΕΓΑΛΟΣ   ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ; 
  Όχι .  Ιδού  τα  λάθη  που  έκανε :  


Χρίστος Δήμας: Το «μυστήριο» με το λιμάνι της Μαυρολίμνης και ο έλεγχος που επιτέλους έρχεται
  Νέα ερώτηση απηύθυνε στα συναρμόδια Υπουργεία ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος 


Tsambikos Music
 
  
Ten Sharp - You