Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Διεξαγωγή της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας (BINTEO)









Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων θα συμμετάσχει στη 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που οργανώνει κάθε χρόνο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών  Π.Ο.Σ.Ε.Α. σε συνεργασία με τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες, στην προσπάθειά της να προσελκύσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει περισσότερους Εθελοντές Αιμοδότες.

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ



      



          Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18:30μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Τσίπρας: «Μέσα σε τέσσερις ημέρες θα συγκροτήσω κυβέρνηση» - Παράθυρο σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι


,,
Όχι σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ είπε ο πρέοδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ και τον Πάνο Χαρίτο. Ωστόσο, έκανε άνοιγμα σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για μετεκλογική συνεργασία, εκτιμώντας ότι τα δύο κόμματα «δεν θα πάρουν το κόστος να οδηγήσουν τη χώρα σε νέες εκλογές».  

Νέο βίντεο από τη δολοφονική επίθεση των πίτμπουλ: «Διψούσαν για αίμα» δηλώνει το θύμα


Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, αναρρώνοντας από τα σοβαρά τραύματά του, μετά τη φρικιαστική επίθεση που δέχθηκε από δύο πίτμπουλ, νοσηλεύεται ο Francesco Bove.
Ο 62χρονος μάλιστα Αμερικανός υποβλήθηκε σε πεντάωρη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να του ξανακολλήσουν το κομμάτι που του είχαν κόψει τα άγρια σκυλιά από το δεξί αυτί, αλλά και για να κλείσουν οι βαθιές και πολλές πληγές που είχε σχεδόν σε όλο του το σώμα.