Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Νέο βίντεο από τη δολοφονική επίθεση των πίτμπουλ: «Διψούσαν για αίμα» δηλώνει το θύμα


Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, αναρρώνοντας από τα σοβαρά τραύματά του, μετά τη φρικιαστική επίθεση που δέχθηκε από δύο πίτμπουλ, νοσηλεύεται ο Francesco Bove.
Ο 62χρονος μάλιστα Αμερικανός υποβλήθηκε σε πεντάωρη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να του ξανακολλήσουν το κομμάτι που του είχαν κόψει τα άγρια σκυλιά από το δεξί αυτί, αλλά και για να κλείσουν οι βαθιές και πολλές πληγές που είχε σχεδόν σε όλο του το σώμα.


pitbull7
Την άλλη εβδομάδα, δε, θα ξαναμπεί στο χειρουργείο ώστε να αποκατασταθούν κάποια νεύρα στα χέρια και τα πόδια του που έχουν υποστεί βλάβη.
Την ίδια ώρα, οι ιδιαίτερα σκληρές εικόνες από την επίθεση των δύο πίτμπουλ κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν σοκ.
Από το κρεβάτι ωστόσο του νοσοκομείου, το θύμα δίνει τη δική του εκδοχή, διαψεύδοντας ότι είχε φραστικό επεισόδιο με την ιδιοκτήτρια των δύο σκύλων. Ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά ξέφυγαν από την επιτήρησή της, και τον πλησίασαν.
«Στην αρχή νόμισα ότι ήταν άκακα και ήθελαν απλά να παίξουν μαζί μου, όμως κατάλαβα ότι ήταν εκπαιδευμένα για να επιτίθενται αφού άρχισαν ξαφνικά να με δαγκώνουν», εκμυστηρεύεται.
pitbull3
Οι προσπάθειες του Bove να αμυνθεί και να τα απωθήσει, μάλλον όμως εξόργισαν ακόμα περισσότερο τα δύο πίτμπουλ τα οποία όρμησαν πάνω του με μεγαλύτερη μανία, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και δαγκώνοντάς τον όπου έβρισκαν.
Σύμφωνα με το θύμα, τα δύο άγρια σκυλιά «διψούσαν για αίμα», ενώ χαρακτηριστικό του μένους τους είναι το γεγονός ότι του έκοψαν δύο μεγάλα κομμάτια κρέας από τα χέρια του, με αποτέλεσμα όπως αποκαλύπτει ανατριχιαστικά: «μπορούσα να δω το κόκκαλο».
Και μπορεί ο άτυχος άνδρας να εξέφρασε φόβους ακόμα και για την ίδια του τη ζωή αν δεν είχαν επενέβη οι περαστικοί με ό,τι μέσα βρήκαν πρόχειρα, ωστόσο ένας από αυτούς τραυματίστηκε επίσης σοβαρά στο χέρι.
pitbull2
Όσο για την ιδιοκτήτρια των δύο πίτμπουλ, βρίσκεται ήδη πίσω από τα κάγκελα, έχοντας καταβάλει και ένα υψηλό πρόστιμο, ενώ άγνωστη παραμένει η τύχη των σκυλιών, τα οποία ωστόσο, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, πιθανότατα θα υποβληθούν σε ευθανασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: