Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Λουτράκι:Ώρες αγιασμού των σχολείων του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων



Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου αρχίζει η νέα σχολική χρονιά και το πρωί θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός στις σχολικές μονάδες. Ακολουθούν οι ώρες τέλεσης των αγιασμών στα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων.

Σπύρος Λουκάς : Τόσο ζωντανός όσο και οι δημιουργίες του! Δωρίζει έργα του στο Νέο Λαογραφικό Μουσείο της Περαχώρας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)





Μια παλιά υπόσχεση του φίλου μου Σπύρου Λουκά από τους Αγίους Θεοδώρους ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί αφιερώνοντας στο Νέο Λαογραφικό της Περαχώρας έργα του που Θα επιλέξει ο ίδιος.

Άγιοι Θεόδωροι : Με άλματα μπροστά στις νέες τεχνολογικές προκλήσεις άλλα και στην βοήθεια των συνανθρώπων





 Στην  σημερινή μας βόλτα στου Αγίους Θεοδώρους  συναντήσαμε τον αντιδήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων Σπύρο Ράτη παρέα με συνεργείο του δήμου προς  αντικατάσταση όπως μα λέει ο ίδιος των φωτιστικών με καινούρια.

Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΚ. ΓΚΙΩΝΗ



Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή
 των εκδηλώσεων της πανήγυρης με αφορμή τον εορτασμό του Γενεθλίου της Θεοτόκου.

Στο Λουτράκι έγινε το κορυφαίο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τριάθλου Νέων (BINTEO)


Εντυπωσιασμένοι αναχώρησαν από το Λουτράκι οι Ευρωπαίοι αθλητές, προπονητές και παράγοντες του τριάθλου. Το ETU European Youth Championship & Festival 2018, που διοργανώθηκε από τις 29 Αυγούστου έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

ΣΤΑΡ Πελοπόννησος η Λουτρακιώτισσα η Μαρία Λεπίδα

Μαρία Λεπίδα - Star Πελ/σος 2018, Ηρώ Δημητροπούλου - Miss Πελ/σος 2018, Ραφαέλα Καλομοίρη - Miss Young Πελ/σος 2018
Ιωάννα Τσιγάρα - B' Star Πελ/σος 2018, Φωτεινή Μπούνα - Β' Miss Πελ/σος 2018, Θεοδώρα Ψώνη - Β' Miss Young Πελ/σος /2018