Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Η διπλή ζωή της 'Δούκισσας των Οπισθίων' 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Δύο τελείως διαφορετικοί μα αλληλένδετοι κόσμοι βρίσκονται διάσπαρτοι μέσα στο σπίτι της Lauren, η οποία είναι μητέρα και παράλληλα καταξιωμένη χορεύτρια burlesque. Η Ευγενία Χορού την συνάντησε ανάμεσα σε αστραφτερούς κορσέδες και παιδικά παιχνίδια και κατέγραψε την καθημερινότητά της από τη φροντίδα της μικρής Clara μέχρι την εντυπωσιακή της εμφάνιση επί σκηνής

Πέθανε ο συγγραφέας Ουμπέρτο Έκο


 


Ο Ιταλός φιλόσοφος και σπουδαίος συγγραφέας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84ετών

Απόφαση σταθμός. Δικαστήριο διέγραψε χρέος 402.504,79 ευρώ και έσωσε την κύρια κατοικία


Εκεί που τελειώνει ο νόμος, αρχίζει το ανθρώπινο πρόσωπο της Δικαιοσύνης. Δικαστήριο δικαίωσε υπερχρεωμένη δανειολήπτρια και από συνολική οφειλή 455χιλ. ευρώ θα πληρώσει 53χιλ. με πάγωμα των δόσεων για τρία χρόνια!

Πλήθος κόσμου στην κηδεία Παντελίδη. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του
Κηδεύεται στη Μεταμόρφωση παρουσία δεκάδων θαυμαστών, φίλων και μελών της οικογένειάς του, ο αγαπητός τραγουδιστής που βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Πέμπτης

Βίντεο: Ο άνθρωπος με τα χέρια 'δέντρου' ζητά απελπισμένα θεραπεία


Ο Abul Bajandar ψάχνει απεγνωσμένα θεραπεία για την σπάνια ασθένεια που πάσχει και μετατρέπει τα χέρια του σε ξύλο (Pics + Vid)
Ένας 25χρονος απ' το Μπαγκλαντές πάσχει από μια πολύ σπάνια δερματική ασθένεια που κάνει τα άκρα του να μετατρέπονται σε "ρίζες δέντρων".

AdTech Ad
 

Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
              
 Θ Ε Μ Α  :    "Πρόσκληση   σε   συνεδρίαση ".


ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2016»
                                                                                           

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2016»

ΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ


45

ΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ( ΣΥΓΓΡΑΦΗ: ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ ΤΣΙΚΟΥΛΟΥ )Ευχαριστήρια Γ. Γκίωνη για την προσφορά Αθανασσούλα και Ζακχαίου σε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ευχαριστεί θερμά τους Λάμπρο Αθανασσούλα και Νίκο Ζακχαίο, καθώς και το Ίδρυμα Λάσκαρη (Lascaris Foundation) για την προσφορά τους σε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.