Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ στην Α2 Εθνική Κατηγορίαpose-byza


Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και Α.Ο. ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ενώνουν τις δυνάμεις τους με κοινό παρονομαστή το αγαπημένο τους άθλημα, αυτό της χειροσφαίρισης (Handball).

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΝΙΚΟΣ ΛΟΗΣ Ενδιαφέρεται κάποια ή κάποιος;


 

Καλησπέρα φίλες και φίλοι μου. Το πρωί - ερχόμενος στην Κόρινθο- άκουσα στο ραδιόφωνο έναν Υφυπουργό της Κυβέρνησης και να μιλά για το τεράστιο θέμα της ανακύκλωσης των απορριμμάτων . Γίνεται μόνο το 8 % ανακύκλωση , όταν ο στόχος θα έπρεπε να ήταν πάνω από 20% ,

Λουτράκι: Εγκαίνια του Ιδ. Πολυιατρείου L-MEDICAL (3 βίντεο & φώτο)Οι 10 ομορφότεροι φάροι της Ελλάδας Ανάμεσά τους και ο Φάρος Μελαγκάβι της ΠεραχώραςΛουτράκι: Εγκαίνια του Ιδ. Πολυιατρείου L-MEDICAL(B' μέρος βίντεο) Ξενάγηση στους χώρους του L-MEDICAL


Το “L - Medical”, αποτελεί μια σύγχρονη Μονάδα Υγείας στεγασμένη σε υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις, εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα Ιατρικά μέσα. Διαθέτει περισσότερες από 12 ειδικότητες, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας.

Δηλώσεις Δημάρχου Γ. Γκιώνη για το νέο Ιδ. Πολυιατρείο L-MEDICAL στο Λουτράκι


Εγκαίνια του Ιδ. Πολυιατρείου L-MEDICAL (BINTEO & ΦΩΤΟ A' Mέρος)
Γιατί να πάω στο Λουτράκι για διακοπές και οχι μόνο.....!

Θέλετε να πάτε μια εκδρομή. Αλλά όχι πολύ μακριά (βαριέστε την οδήγηση...). Όχι και εντός Αττικής όμως- ο σκοπός είναι να ξεφύγετε από την πόλη. Υπάρχει λύση; Φυσικά και ναι, και ακούει στο όνομα Λουτράκι.