Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Καταγγελία-"κεραυνός" από δικαστές προς κυβερνώντες: "Ο ελληνικός λαός έχασε δικαιώματα ενός ολόκληρου αιώνα!"


"ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΑΡΘΡΟ ΘΟΔΩΡΗ ΠΕΤΡΟΥ Σύστημα Συναγερμών Πολιτών(reverse 112)
H συγκεκριμένη υποδομή καθυστέρησε δραματικά αφού ξεκίνησε από το 2010 και καθυστέρησε λόγω της έλλειψης επαρκούς νομοθετικού πλαισίου με τις παραμέτρους του προγράμματος, λόγω πάσης φύσεως γραφειοκρατικών αγκυλώσεων, αλλά και κωλυσιεργιών από πλευράς των παρόχων κινητής τηλεφωνίας που είναι απαραίτητοι για την σωστή λειτουργία, καθώς χρησιμοποιούνται και οι υποδομές τους. Το εν λόγω σύστημα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στο πλαίσιο

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΧΤΙΣΤΙΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ

Είναι ευρύτερα γνωστό πως δίπλα ή κάτω από μία εκκλησία υπάρχουν τα ερείπια κάποιου αρχαίου ελληνικού ναού. Σε αρκετές, μάλιστα περιπτώσεις, οι ίδιοι οι αρχαίοι ναοί έχουν μετατραπεί σε χριστιανικές εκκλησίες.

Γιατί ο Δίας εξαφάνισε με κατακλυσμό το διεφθαρμένο ανθρώπινο γένος και πώς δημιουργήθηκε ξανά η ανθρωπότητα; Από πού βγαίνει η λέξης «λαός» και γιατί λεγόμαστε Έλληνες; Η υπέροχη ελληνική μυθολογία έχει όλες τις απαντήσειςΟ Τιτάνας Προμηθέας προσέφερε πολλά δώρα στους ανθρώπους. Τους έδωσε τη φωτιά και τιμωρήθηκε αυστηρά από τους Θεούς, επειδή τόλμησε να μοιραστεί με το ανθρώπινο είδος κάτι τόσο ανεκτίμητο.

Loutraki Festival 2019
Loutraki Festival 2019