Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ν.ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε: ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ


ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η εταιρεία  Ν. ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε αισθάνεται την ανάγκη να ενημερώσει το επί σειρά δεκαετιών καταναλωτικό της κοινό αλλά και την κοινή γνώμη του Λουτρακίου για τις εξελίξεις σχετικά με την λειτουργία του εμφιαλωτηρίου αλλά και τα ΄΄ παιχνίδια΄΄ του Δημάρχου Κ. Λογοθέτη με κυρίαρχο θύμα την φήμη του νερού Λουτρακίου .

-Σε έλεγχο διαπιστώθηκε προβληματική παρτίδα στη Κύπρο ,την οποία και αποσύραμε αμέσως. Εξάλλου οι διαδικασίες σε ανάλογες περιπτώσεις –με προβληματικές παρτίδες – είναι γνωστές και ακολουθούνται από όλες τις μονάδες εμφιάλωσης τόσο στο Λουτράκι όσο και στην υπόλοιπη χώρα, κάθε φορά που προκύπτει κάποιο πρόβλημα.
-Η εταιρεία αφού ακολούθησε τις υποδείξεις του ΕΦΕΤ ,πήρε το ΄΄πράσινο φώς ΄΄από τον ΕΦΕΤ για να πραγματοποιήσει τρεις διαδοχικές δοκιμαστικές παραγωγές προκειμένου να ληφθούν νέα δείγματα .Εφόσον αυτά πληρούσαν  τα απαραίτητα ποιοτικά κριτήρια  ,τότε το εργοστάσιο  θα  μπορούσε να επαναλειτουργήσει .
-Η εταιρεία εδώ και δύο μήνες περίπου παραμένει κλειστή εξ αιτίας της αδικαιολόγητης ,ανεξήγητης και ΄΄ περίεργης ΄΄ άρνησης του Δήμου να επιτρέψει την παροχή νερού –μόλις για τρεις ημέρες- έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες δειγματοληψίες για νέους ελέγχους.
-Αξίζει δε να σημειωθεί ότι υπάρχει και σχετική αλληλογραφία  του ΕΦΕΤ προς τον Δήμο για επιτραπεί η  ολιγοήμερη  λειτουργία της επιχείρησης ,την οποία και επιβεβαίωσε σε όχλησή μας ο ίδιος ο πρόεδρος του φορέα κ. Γ. Μίχας. Με λίγα λόγια ο Δήμος όχι μόνο  αρνείται  πεισματικά και ανεξήγητα την λειτουργία μιας τοπικής επιχείρησης που απασχολεί εργαζόμενους αλλά αγνοεί επιδεικτικά και τις υποδείξεις του ΕΦΕΤ.
-Στη προσπάθεια μας  για το αυτονόητο δικαίωμα του επανελέγχου ,αναγκαστήκαμε να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη ζητώντας προσωρινή διαταγή .

-Λίγο πριν την εκδίκαση της συζήτησης ,ο Δήμαρχος Λουτρακίου –Αγίων Θεοδώρων Κ .Λογοθέτης ,μέσω δικηγόρου του Δήμου και σε συνάντηση που έγινε  στις 23 -10-12 και στις 18.00 μ. μ,  στο γραφείο της ΔΕΥΑΛΠ  με την παρουσία του διευθυντή της Τ.Μαστραντονάκη  και του νομικού μας Περικλή Μπαλοδήμου ,ζήτησε να υπογράψουμε  ΄ ΌΡΟΥΣ  ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ και ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΄΄ για να επιτρέψει την επανασύνδεση του νερού.

-Οι όροι Λογοθέτη που ετέθησαν –εκτός από κάποια ζητήματα πυρόσβεσης και πολεοδομίας –ερμηνεύονται  μόνο ως απέλπιδα προσπάθεια του Δημάρχου να καλύψει τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ .

-ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ :
-ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Ν.ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε. ΟΤΙ ΤΟ 
      ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
      ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ.
   ( Η Εταιρεία έχει στην διάθεση της μια σειρά από δειγματοληψίες και έγγραφα ,ακόμα και από κρατικό φορέα που αποδεικνύουν το
      αντίθετο).

-  ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΚΥΠΡΟ-ΕΦΕΤ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ
        ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ.

 - ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΘΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ
ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ –ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ.
(   Γιατί τι φοβούνται εφόσον όλα είναι καλά; Φοβούνται αγωγές αποζημίωσης ;)
Κατόπιν όλων αυτών η Ν. ΠΡΟΒΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ  ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ .
Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη στην οποία και προσφεύγουμε .Ο Δήμαρχος ας αναλάβει και αυτός τις ευθύνες του για τις περιπέτειες στις οποίες θέτει το διαμάντι του Λουτρακίου ,το νερό του .
Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ   Δ.  ΠΡΟΒΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: