Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ


Μπράβο δήμαρχε και πρόεδρε - διευθύνοντα σύμβουλε της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη. Και εις ανώτερα της καταστροφικής πολιτικής που εξακολουθείτε να ασκείτε και κανείς από την αντιπολίτευση που επί τόσους μήνες φωνάζει το loutraki-press δεν συγκινείται… Αντίθετα βάζουν τα δημοσιογραφικά jukebox να επιδίδονται και να υποστηρίζουν την καταστροφική σε βάρος του τόπου πολιτική τους.

 
Όλοι μαζί στέλνουν τη Λουτράκι Α.Ε., ελέω αδράνειας, στην αγκαλιά της Club Hotel Loutraki S.A. και ο δήμος Λουτρακίου θα χάσει τα περιουσιακά του στοιχεία.
Τι έκαναν αλήθεια επί τόσους μήνες με τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα;
Το μόνον που ήξεραν, όλοι μαζί συνεννοημένοι ήταν να τη χαρακτηρίζουν «φούσκα» για να μην διεκδικήσει η Λουτράκι Α.Ε. όσα της αναλογούν από τους «συνεταίρους» στην Club Hotel Casino Loutraki.
Μακάρι να αναδειχθώ ψεύτης, αλλά θα ξεπουλιέται ο τόπος και θα μας λένε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά και δεν υπήρχε άλλη λύση, για να μην βγουν στον πλειστηριασμό τα περιουσιακά στοιχεία της Λουτράκι Α.Ε.!
Μην νομίζουν ότι παραμυθιάζουν τον κόσμο και την κοινωνία, γιατί με την υπόθεση της μαρίνας Λουτρακίου και πάλι τα συμφέροντα του τόπου έχουν ξεπουληθεί, που σήμερα θα είχε μια διαφορετική εικόνα στο τουριστικό γίγνεσθαι και μοιραία θα είχαν τραβήξει τον τόπο προς τα επάνω.
Δυστυχώς, κάποιοι σκόπιμα και ηθελημένα, δήθεν πατριώτες που τους φταίνε οι ξένοι, δεν θέλουν να δουν αυτόν τον προικισμένο τόπο να αναπτύσσεται!
Αυτή την ώρα λοιπόν, εξαιτίας όλων αυτών των δήθεν πατριωτών, στη Λουτράκι Α.Ε. δικαστικός επιμελητής για λογαριασμό της πιστώτριας εταιρείας Αλέξανδρος Τεχνική Α.Ε. - κατασκευάστριας του Loutraki Thermal Spa, κατάσχει τα χρήματα που βρίσκονται στο ταμείο της εταιρείας.
Φυσικά, ο Κώστας Λογοθέτης από την πλευρά του θα φθάσει στο Loutraki Thermal Spa, θα πει δεν ξέρω τι γίνεται, περιμένετε να ενημερωθώ και μετά θα βγει να κατηγορήσει το δημοσιογράφο και θα ισχυρισθεί ότι δεν ήταν κατάσχεση, αλλά απλά δώσαμε κάτι έναντι στον εργολάβο για να μην υπάρχουν κόντρες!
loutraki press 

Δεν υπάρχουν σχόλια: