Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Αυτός είναι ο τέλειος εραστής σύμφωνα με τις γυναίκες – Μήπως του μοιάζεις;




Έρευνα που έγινε για την  ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους  VictoriaMilan αποκάλυψε το ποιος είναι τελικό ο τέλειος εραστής.

Η έρευνα αφορούσε 10.000 μέλη από 22 χώρες που απάντησαν για τα σωματικά και τα πνευματικά προσόντα που ψάχνουν οι άνδρες και οι γυναίκες στην ερωμένη ή τον εραστή τους αντίστοιχα.
Πάνω από το 25% των γυναικών είπαν πως θέλουν ο εραστής τους να έχει μούσι ή μουστάκι, κάτι που μάλλον έχει να κάνει με το πρότυπο του χίπστερ.
Άλλη ερώτηση αποκάλυψε ότι οι άνδρες από την Βραζιλία θεωρούνται οι καλύτεροι εραστές της Λατινικής Αμερικής. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα  62% των γυναικών  δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην προσωπικότητα από ότι στην εξωτερική εμφάνιση και ψάχνουν έναν άνδρα φιλικό, καλοντυμένο με βαθύ  και έντονο βλέμμα.
Όσον αφορά στους άνδρες, το 67% βλέπουν κυρίως την εμφάνιση της γυναίκας και όχι τα άλλα τους προσόντα. Η ιδανική ερωμένη έχει μακριά μαλλιά ενώ όσον αφορά το σώμα της οι γνώμες διίστανται. 40% των ανδρών τη θέλουν λεπτή και 39% με αισθησιακές καμπύλες.
Η πρόεδρος της εν λόγω ιστοσελίδα, Βικτόρια Μίλαν, εξηγεί πως αυτοί που ψάχνουν μία εξωσυζυγική  σχέση αναζητούν στοιχεία φαντασίωσης που δεν βρίσκουν στο σπίτι τους.
Έτσι, οι άνδρες φαντασιώνονται μία εκθαμβωτική γυναίκα με μακριά μαλλιά και οι γυναίκες ονειρεύονται έναν άνδρα κομψό με μούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: