Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

«ΒΟΜΒΑ» ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑΤΙ O ΔΗΜΑΡΧΟΣ «ΠΝΙΓΕΙ» ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ € 10.000.000!

www.kaloperasi.com Το πελοποννησιακό site των μεγάλων προσφορών www.kaloperasi.com Το πελοποννησιακό site των μεγάλων προσφορών





                     
                                                           ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ετοιμάζονται να φέρουν εκατοντάδες Ρομά στην Κόρινθο!!


 
  
 
 

Δελτίο Τύπου ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  

OLYMPIC CLASSIC TOUR RALLY 2012





HELLENIC LANCIA CLUB


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Olympic Classic Tour Rally 2012

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου, το 4ο OLYMPIC CLASSIC TOUR RALLY 2012. Ο τερματισμός  του αγώνα που προσμετρούσε στο Ευρωπαϊκό Έπαθλο Regularity Ράλλυ της FIA, καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity Ράλλυ για το 2012, έγινε στην πρώτη πλατεία του Ψυχικού, παρουσία του δημάρχου Φιλοθέης-Ψυχικού. Ακολούθησε δεξίωση και η απονομή των επάθλων στους νικητές από τον Δήμαρχο κ. Παντελή Ξυριδάκη και τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής κ. Χρήστο Αποστολίδη.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΙΝΟΥ : ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ!..




  
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΙΝΟΥ

ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ!..

Σχίνος 18/09/2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΛΟΥΤΡΑΚΙ :ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ









Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Στα πλαίσια της υλοποίησης του σχεδιασμού για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» προέβη σε σειρά παρεμβάσεων, με σκοπό την άρτια, ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία τους.
Συγκεκριμένα:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ Ε Υ Α Λ Π





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε εφαρμογή της σχετικής απόφασης ΔΣ ΔΕΥΑΛ-Π στην έκτακτη συνεδρίαση της 11/9/2012, που γνωστοποιήθηκε με την υπ’ αριθ. 3110/12-9-2012 ανακοίνωση του Προέδρου, το αρμόδιο προσωπικό της επιχείρησης μετέβη στο Σχίνο στις 13:00 την ίδια ημέρα για την ορισθείσα συνάντηση, στην οποία δυστυχώς δεν παρέστησαν οι «Ενεργοί Πολίτες Σχίνου».
Οι λόγοι απουσίας των «Ενεργών Πολιτών Σχίνου» δεν είναι αναγκαίο να εξηγηθούν στη ΔΕΥΑΛ-Π επιβάλλεται όμως η παροχή εξηγήσεων εκ μέρους τους προς τους κατοίκους του Σχίνου.