Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ετοιμάζονται να φέρουν εκατοντάδες Ρομά στην Κόρινθο!!


 
  
 
 

Δελτίο Τύπου ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  
Μετά την παράνομη και εγκληματική μετατροπή του 6ου Συντάγματος Πεζικού σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών, φαίνεται πως κάποιοι αποφάσισαν  να μετατρέψουν την Κόρινθο σε «σκουπιδότοπο» της Πελοποννήσου. 
Δυστυχώς λόγω του αποκλεισμού  που υφίσταται ο κ. Μπούκουρας από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η μοναδική επικοινωνία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον κορινθιακό λαό γίνεται μέσω των σχετικών δελτίων τύπου. 
Έτσι λοιπόν εκατοντάδες «Ρομά» που στεγάζονται στην περιοχή του Νομισματοκοπείου του δήμου Χαλανδρίου, ξεσηκώθηκαν σήμερα το πρωί πραγματοποιώντας πορεία, αφού η
προθεσμία που τους είχε δοθεί για να φύγει ο καταυλισμός των αθίγγανων, έληγε την Τρίτη το πρωί. 
Το σημαντικό και άκρως εφιαλτικό σενάριο της υπόθεσης είναι ότι έχει προταθεί σαν περιοχή μετεγκατάστασής τους η Κόρινθος. Ως Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απαιτούμε από τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. και τους αρμόδιους φορείς να μας απαντήσουν ΠΟΙΟΣ , ΠΟΤΕ και ΓΙΑΤΙ πήρε αυτή την απόφαση, χωρίς να ρωτηθεί ο κορινθιακός λαός. 
Ήταν κάτι προαποφασισμένο και αν ναι τότε ποια περιοχή της Κορίνθου έχει προταθεί ; Αναμένουμε την απάντηση της «δημοκρατικής» πολιτείας που σέβεται τον Έλληνα πολίτη και το αποδεικνύει τόσο έμπρακτα  όπως στην περίπτωση της Κορίνθου ._

Δεν υπάρχουν σχόλια: