Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


    



 

 Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού - Αθλητισμού & Περιβάλλοντος 

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!


                                  


  ΣΤΑ  ΔΙΧΤΥΑ  ΤΗΣ  ΤΡΟΪΚΑΣ!

         
                                              Του Γιάννη Β. Καραπανάγου

Η 7η Νοεμβρίου 2012 θα γραφτεί με ανεξίτηλα χρώματα στην ιστορία της Χώρας μας ως  αποφράδα ημέρα και το μέλλον θα δικαιώσει αυτούς που ψήφισαν υπέρ ή κατά των νέων δυσβάστακτων μέτρων του 3ου μνημονίου, με τις ίδιες ακριβώς διαδικασίες που ψηφίστηκαν τα προηγούμενα δύο μνημόνια.
Σε κάθε ψήφιση μνημονίου και μεσοπρόθεσμου προγράμματος, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Οι Αρχηγοί των κομμάτων της εκάστοτε συγκυβέρνησης, με ρητορική δεινότητα και άψογο στιλ, επικαλούνται, στις κοινοβουλευτικές τους ομάδες, την αναγκαιότητα παραμονής της Χώρας μας στην ευρωζώνη, με κάθε θυσία, λαμβάνοντας υπόψη τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών μας, εισπράττοντας τα ζωηρά χειροκροτήματα των Βουλευτών τους.  

Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ


Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Πρόκειται για το βίντεο, του οποίου την προβολή εμπόδισε η γερμανική κυβέρνηση ως "πολιτικά επιζήμιου", με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί ο εμπνευστής και υπεύθυνος για το βίντεο Marcelo Rebelo de Sousa, πρόεδρος των σοσιαλδημοκρατών και τέως υπουργός στην Πορτογαλία στην Γερμανική Πρεσβεία στη Λισαβώνα , δηλώνοντας, πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω και πως είναι αποφασισμένος να δείξει το βίντεο στο γερμανικό λαό, στον οποίο και απευθύνεται.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ





 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 05:00ΜΜ, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,  ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (VIDEO)





Φωτογραφία για ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ (VIDEO)


ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2012 - ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ


Κόρινθος,  17 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2012 - ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ


 ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ