Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή Πίτας από τον Εξωραιστικό Σύλλογο Λίμνης Ηραίου


Κοπή Πίτας από τον Εξωραιστικό Σύλλογο Λίμνης Ηραίου



Απάντηση στα όσα καταλογίζουν στη δημοτική αρχή Λογοθέτη, για το θέμα των απευθείας αναθέσεων, έδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος, Γ. ΓλυκοφρύδηςΝΑΘΕΣΕΙΣ

 
  
«Οι απευθείας αναθέσεις, για το έτος 2012, αγγίζουν το ποσό των 800.000. Το 2010, το αντίστοιχο ποσό ήταν 430.000.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Περαχώρας ανταμώνει το χθες μέσα από το παιχνίδι και το χορό, κάνοντας μας υπερήφανους!





Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Περαχώρας ανταμώνει το χθες μέσα από το παιχνίδι και το χορό, κάνοντας μας υπερήφανους!

Η Ελληνική Λαογραφική Εταιρεία Έκφρασης & Πολιτισμού (Ε.Λ.ΕΤ.Ε.Π), παρουσιάζει την μουσικοχορευτική παράσταση «ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ…», την Παρασκευή 1/ Σάββατο 2 Φεβρουάριου στις 21:00 και Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, στις 20:30, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Μια διαδραστική παράσταση με κύριο πρωταγωνιστή το Ελληνικό παραδοσιακό παιχνίδι καθώς επίσης και την εξέλιξη του παιχνιδιού από το χθες στο σήμερα. 

Σιδηροδρομικός Σταθμός Αγ. Θεοδώρων ιστορία 127 χρόνων




Σιδηροδρομικός Σταθμός Αγ. Θεοδώρων ιστορία 127 χρόνων.
Aπόσπασμα από το ντοκιμαντέρ 

Εν αγίοις Θεοδώροις

To Δ.Σ του Π.Α.Ο Λουτράκι έχει τη μεγάλη τιμή και χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους Λουτρακιώτες ποδοσφαιριστές, τον Σωκράτη Πέτρου.





     To Δ.Σ του Π.Α.Ο Λουτράκι έχει τη μεγάλη τιμή και χαρά να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους Λουτρακιώτες ποδοσφαιριστές, τον Σωκράτη Πέτρου.

Στις Βρυξέλλες, ο X. Δήμας







Σε αποστολή Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, μετά από πρόσκληση της Ευρωβουλευτού κας. Ρόδης Κράτσα, συμμετείχε ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας.