Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Βάνα Βαβέτση φιλόλογος- ποιήτρια


Κορωνοϊός: Τα πρώτα μέτρα για την οικονομία ανακοίνωσε η κυβέρνηση Συνέντευξη τύπου των υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και Ανάπτυξης για τα μέτρα στήριξης για τον κορωνοϊό σε επιχειρήσεις, εργαζομένους και νοικοκυριά.





Χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του ανακοίνωσε πως θα δοθούν 2 δισ. ευρώ στην οικονομία, ενώ ο κ.Σταϊκούρας ανέφερε το πρωί πως θα δοθούν ακόμα 1,8 δισ.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ








Ανακοίνωση - Δομές Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου (Κοινότητες, Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π)

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Επικαιροποίηση – Ενημέρωση για την υποδοχή πιθανών κρουσμάτων του κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου



Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για τη συνδρομή του στη διαμόρφωση ειδικά διαμορφωμένου χώρου για την υποδοχή πιθανών ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού στο Κέντρου Υγείας προκειμένου για τον περιορισμό της διάδοσης της επιδημίας, προβαίνουμε σε επικαιροποίηση των παρακάτω σημείων, σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου:

SOS! Ενημέρωση από την Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ





Η Επιτροπή Νοσοκομειακών Λοιμώξεων του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ ενημερώνει το κοινό ότι το Νοσοκομείο μας υλοποιώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) έχει εκπονήσει Επιχειρησιακό Σχέδιο αντιμετώπισης της επιδημίας του νέου κορωνοϊού (COVID-19).