Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ:Τσουκνίδα:Ένα ρόφημα με πολλά οφέλη!

tsoyknida

Διαβάστε πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε

ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ




H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) μέσα από μια σειρά απαντήσεων σε βασικά ερωτήματα ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για το δώρο Χριστουγέννων.

Στο μυαλό μίας γυναίκας: Πως είναι η καθημερινότητα του μυστήριου πλάσματος; [εικόνες]





Οι γυναίκες κάνουν τα πράγματα περίπλοκα δυσκολεύοντας την ζωή τους. Τις βασανιστικές σκέψεις που τριγυρνούν στο μυαλό τους αποφάσισε να δείξει μέσα από χιουμοριστικά σκίτσα μία καλλιτέχνης από την Αργεντινή.

ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ

Ο πρόεδρος Του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Δήμαρχο μετέτρεψε υποβαθμίζοντας το Αλιευτικό μας καταφύγιο σε Μόλο . Οι ομόλογοί τους στον Δήμο Σικυωνίων αναβαθμίζουν τον εμπορικό Λιμένα Κιάτου και σε Καταφύγιο Τουριστικών Σκαφών .

“The Christmas Bazaar” @ The Cosmic Pilot







 


19 & 27 Δεκεμβρίου 2015, Ώρα: 12.00 – 19.00

A new project is coming to town!

'Ενα συγκλονιστικό βίντεο για το σχολικό εκφοβισμό (bullying) , μέσα από την μαρτυρία ενός παιδιού

Το bullying είναι λέξη... ελληνική!


Τα κρούσματα σχολικού εκφοβισμού αυξάνονται ραγδαία στη χώρα μας. Εκεί δε που το πράγμα παίρνει θηριώδεις διαστάσεις είναι στο Διαδίκτυο. Η Ελλάδα έρχεται δεύτερη στην Ευρώπη σε περιστατικά ψηφιακής βίας
Ο δακτυλοδεικτούμενος της τάξης, το θύμα του εκφοβισμού τόσο στο σχολείο όσο και στους δρόμους του Internet, νιώθει πόνο ψυχικό αλλά και σωματικό