Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο Κίτσος και η Τασούλα στον Αχυρώνα


Ο Κίτσος και η Τασούλα στον Αχυρώνα.......

Μις Τουρισμός στο Λουτράκι


Μις  Τουρισμός στο Λουτράκι 2011

Ανακοινώθηκε επίσημα το χρέος της Ελλάδας - Που έχει φτάσει μετά το PSI






Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που δείχνουν την πτώση του δημοσίου χρέους μετά το PSI.

Στα 280,292 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης στο τέλος Μαρτίου 2012, έναντι 367,978 δισ ευρώ στο τέλος Δεκεμβρίου 2011.

Παράλληλα στο τέλος Μαρτίου τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας ανέρχονταν σε 4,401 δισ ευρώ έναντι 3,629 δισ ευρώ στο τέλος Δεκεμβρίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά το "κούρεμα" του δημοσίου χρέους η σύνθεσή του διαμορφώνεται ως εξής: το 76,7% είναι χρέος προς το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το 3,4% είναι δάνεια του ΔΝΤ και το 19,9% αφορούν έντοκα γραμμάτια. Επίσης το 80,1% του χρέους έχει διάρκεια πάνω από 5 έτη.
newsit


Κλοπή σε κοσμηματοπωλείο στο Λουτράκι


Μια ακόμα κλοπή σημειώθηκε ξημερώματα Δευτέρας στο   κοσμηματοπωλείο ΗΛΙΑΣ στο Λουτρακι στην πλατεία 25ης Μαρτίου . Οι διαρρήκτες αφαίρεσαν χρυσαφικά – κοσμήματα, και διάφορα αντικείμενα.

Ο Διομήδης Άργους στον τελικό


Ο Διομήδης Άργους στον τελικό. Αν και με μικρή διαφορά νίκησε  την Σουηδέζικη  Wacker Thun  με  26-23 πάει ολοταχώς με το πλεονέκτιμα της νίκης στις 28/5 στην
Ελβετία να σηκώσει το τρόπαιο. Δείτε το βίντεο και δηλώσεις αθλητών.




ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τιμή και δόξα στα 50 παλληκάρια των Αγ. Θεοδώρων


Τιμή και δόξα στα 50 παλληκάρια των Αγ. Θεοδώρων


Τζένη και ο Βαγγέλης, το ζευγάρι με τον εντυπωσιακό ακροβατικό χορό


Την είσοδό τους στον μεγάλο τελικό του Ελλάδα έχεις ταλέντο διεκδικούν οι διαγωνιζόμενοι στον Α' ημιτελικό του σόου...
Η Τζένη και ο Βαγγέλης, το ζευγάρι με τον εντυπωσιακό ακροβατικό χορό από τη Θεσσαλονίκη, έδωσαν για ακόμη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού και εγκωμιαστικά σχόλια από τους κριτές.