Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ– ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012
Με πρωτοβουλία της εκτελεστικής επιτροπής του Loutraki Τourism Οrganization (LTO), φιλοξενήθηκε στην περιοχή μας, ο Dr. Heinz Zielinski – Γενικός Διευθυντής Αθλητισμού του Υπουργείου Εσωτερικών και Αθλητισμού του γερμανικού κρατιδίου του Έσσεν (The General Director for Sport in the Ministry of the Interior & Sports of the State of Hessen, Germany), με το στενό του συνεργάτη, τον Γραμματέα του κ. Musa Lami, οι οποίοι έδωσαν Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Κακούρου.
Αξίζει να σημειωθεί οτι το Γερμανικό Υπουργείο του Έσσεν, είναι ιδιατέρως έμπειρο όσον αφορά

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 ΑΝΔΡΩΝ



Νίκησε η Εθνική μας 43-14.Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του στο κλειστό γυμναστήριο. Είναι καταπληκτικό να βλέπεις αυτό το στολίδι του αθλητισμού του Δήμου μας, γεμάτο από ....ΕΣΑΣ. 

ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 43-14 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΓΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 43-14 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : OI ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μικρές μας μαζορέτες ενθουσίασαν χθες στο κλειστό Γυμναστήριο όπου διεξήχθη ο αγώνας Χάντμπολ μεταξύ Εθνικής Αγγλίας και Ελλάδας. Διπλή χαρά αφού η Εθνική μας νίκησε με μεγάλη διαφορά την Αγγλία (43-14) σε ένα αγώνα όπου τα παιδιάς μας επέδειξαν ότι είναι άξια να διεκδικήσουν το τρόπαιο.
 

Ο ΟΜΟΣΠΟΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ XANTMΠΟΛ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΑΝΑΚΗΣ ΣΤΟ PERAHORA.GR

Η Εθνική μας ομάδα χάντμπολ αντιμετώπισε σήμερα (31/10) την αντίστοιχη της Μεγάλης Βρατανίας και ο ομοσπονδιακός προπονητής,Γιώργος Κρανάκης, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς.