Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 ΑΝΔΡΩΝ



Νίκησε η Εθνική μας 43-14.Ευχαριστούμε τον κόσμο για την παρουσία του στο κλειστό γυμναστήριο. Είναι καταπληκτικό να βλέπεις αυτό το στολίδι του αθλητισμού του Δήμου μας, γεμάτο από ....ΕΣΑΣ. 


Όλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι απο την παρουσία σας, το χειροκρότημα σας, τον παλμό σας.
Όλοι οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας, του Δήμου, οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας έμειναν έκπληκτοι από την στήριξη του κόσμου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας.
Ένιωσαν την μεγάλη σας αγκαλιά και την θερμή φιλοξενία μας.
Πέρα απο την Εθνική, που αγωνιστικά ήταν μονόλογος, ο δεύτερος πρωταγωνιστής ήσασταν ΕΣΕΙΣ. H παρουσία περισσοτέρων των 1100 και πλέον φιλάθλων που στήριξαν την Εθνική Ομάδα και έδωσαν το πιο χαρμόσυνο μήνυμα. Η νίκη ήταν δική σας. Ήταν νίκη όλων των ΦΙΛΑΘΛΩΝ από όλους τους χώρους.

Ένα μεγάλο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους φιλάθλους, που στηρίξατε την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας μέσα από την καρδιά μας.

Για το παιχνίδι αυτό που μένει είναι η σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής και τα ελάχιστα τελικά λάθη που έκαναν. Σε κανένα σημείο η Εθνική της Μεγ.Βρετανίας δεν έδειξε ότι μπορεί να εμποδίσει την Εθνική μας ή να την δυσκολέψει στο έργο της. Οι επιλογές των παικτών μας ήταν σωστές και η παρουσία των τερματοφυλάκων ήταν εξαιρετική όπου χρειάστηκε να επέμβουν.

Η ομάδα φάνηκε συγκροτημένη και συγκεντρωμένη στον στόχο της, που ήταν μόνο η νίκη. Φάνηκε λίγο αγχωμένη στην αρχή και ήταν λογικό. Η συνέχεια όμως ελευθέρωσε τους αθλητές μας και έδειξαν ότι είχαν τις λύσεις ώς ομάδα αλλά και ώς μονάδες όπου χρειάστηκε.
Ελπίζουμε η Εθνική μας να έχει το ίδιο νικηφόρο αποτέλεσμα και στην Ιταλία που θα μεταβεί σε λίγες ώρες για το επόμενο παιχνίδι της εκτός έδρας.
Ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια. Καλή επιτυχία.

ΕΛΛΑΔΑ(Κρανάκης): Τσιλιμπάρης, Γουργούμης, Καρυπίδης 7, Μαραγκός 6, Παπαδόπουλος 6, Τζιμούρτος 5, Αλβανός 4, Βασιλάκης 4, Δεληγιάννης 3, Μάλλιος 3, Μπαλωμένος, 2, Χαλκίδης 1, Γεωργιάδης 1, Μεγαλοοικονόμου 1, Σανίκης, Πετρίδης.
M.ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Vincent 5, Williams 5, Mc Dermott 2,Hawkinsn 1, Wittlin 1, Avery, Edgar, Goodwin, Hennessy, Lee, Satchwell, Tahraoui, White, Williams, Woodall.

υ.γ.








Δεν υπάρχουν σχόλια: