Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Ο Έλληνας συγγραφέας που κέρδισε το Βραβείο Ευρωπαϊκής Λογοτεχνίας 2019

Ο Έλληνας συγγραφέας που κέρδισε το Βραβείο Ευρωπαϊκής Λογοτεχνίας 2019


Στον Νίκο Χρυσό και το μυθιστόρημά του «Καινούργια μέρα», δόθηκε το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (European Union Prize for Literature) 2019.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ


ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ  Ο  ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί" του Ιωάννη Καραπανάγου



Σταυροί προτίμησης μεχρι τωρα του συνδυασμού "Αλλάζουμε Μαζί"



Τελεσίγραφο Βερολίνου σε ΝΔ: «Απαιτούμε η επόμενη κυβέρνηση να σεβαστεί τις Πρέσπες»




Έμμεσο μήνυμα στη ΝΔ και στον Κ. Μητσοτάκη στέλνει το Βερολίνο, καθώς απαιτεί από την επόμενη Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία λογικά θα είναι η ΝΔ, να μην ανατρέψει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Απάντηση του συνδυασμού “αλλάzουμε ΜΑΖΙ” σε ανακοίνωση του κ. Πάνου Ηλιακόπουλου







Η προσβλητική ανακοίνωση του κ. Πάνου Ηλιακόπουλου, που έμεινε ''άφωνος'' με το εκλογικό
αποτέλεσμα, γιατί συνειδητοποίησε την ανυπαρξία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού ούτε συνδυασμό μπόρεσε να καταρτίσει ούτε να συνεισφέρει στο Δημοτικό Συνδυασμό που προσχώρησε, αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα, επιδιώκοντας, για μία ακόμη φορά, να αναδειχθεί τιμητής των πάντων, υβρίζοντας, με χυδαιότητα, το 10% των συνδημοτών μας που εμπιστεύτηκαν τις Αρχές, τις Αξίες και τους Στόχους του συνδυασμού ''αλλάzουμε MAZI''.

Ευχαριστήριο μήνυμα του συνδυασμού "ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"




Ευχαριστήριο μήνυμα εξέδωσε την Τρίτη 28 Μαΐου ο συνδυασμός « ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ », με αφορμή την στήριξη των πολιτών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων γεγονός που έφερε την Μαρία Πρωτοπαππά από την 1η κιόλας εκλογική της εμφάνιση στην 2η θέση προτίμησης. Ετσι η κυρία Μαρία Πρωτοπαππά την ερχόμενη Κυριακή πηγαίνει σε νέα εκλογική απέναντι στο Γιώργο Γκιώνη, για το ποιος από τους δύο τελικά θα είναι ο/η επόμενος-η Δήμαρχος
Διαβάστε την ανακοίνωση

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ Συγκεντρωτικά αποτελέσματα στο Δήμο Λουτρακίου




Με το ποσοστό της ενσωμάτωσης στο 100% ή διαφορετικά με την καταμέτρηση να έχει ολοκληρωθεί και στα 38 εκλογικά κέντρα, τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών συγκεντρωτικά για το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, έχουν ως εξής:

Σταυροί Τατούλη Κορινθία Τελευταία Ενημέρωση













Ενσωμάτωση
Τελευταία Ενημέρωση 
27-05-2019 13:11:13
Σε 308 από  318   96,86%

Ο Κατακλυσμός Του Δευκαλίωνα Και Ο Αληθινός Γενάρχης Των Ελλήνων


Ένας από τους σημαντικότερους μύθους της Ελληνικής Μυθολογίας διαδραματίζεται στην περιοχή μας χιλιάδες χρόνια πριν (υπολογίζεται περίπου στο 9000 π.Χ..

Οι σταυροί προτίμησης του συνδυασμού "Με τους Πολίτες Μπροστά"


Δείτε πόσους σταυρούς προτίμησης συγκέντρωσαν μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού  "Με τους Πολίτες Μπροστά" με επικεφαλής τον Κώστα Λογοθέτη. Τα νούμερα παρουσιάζονται με επιφύλαξη καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η καταχώρηση των αποτελεσμάτων από το σύνολο των εκλογικών τμημάτων του Δήμου.