Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΥΔΑΠ


ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΥΔΑΠ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ
Πραξικοπηματική η υπογραφή της σύμβασης
με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
Για μια ακόμη φορά ο κ. Τατούλης κατάργησε το Περιφερειακό Συμβούλιο και τη Δημοκρατία. Υπέγραψε τη Δευτέρα 19 Μαρτίου προγραμματική σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε. χωρίς να έρθει η προγραμματική σύμβαση και να συζητηθεί το περιεχόμενό της στο Π.Σ., όπως είχε υποχρέωση η ηγεσία της Περιφέρειας.
Ολοκλήρωσε με αυτό τον τρόπο το «πραξικόπημά» του και χωρίς να γνωρίζει το Π.Σ. εκχώρησε τα δεδομένα και τη διαχείριση των υδάτων στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
Για το περιεχόμενο της εν λόγω προγραμματικής σύμβασης έχουμε τοποθετηθεί δημόσια από τις 17/1/2012 και την έχουμε χαρακτηρίσει «λεόντια» υπέρ της ΕΥΔΑΠ.
Ανεξάρτητα όμως από την ουσία και τη δική μας ριζική αντίθεση με την απόφασή του ο κ. Τατούλης να υπογράψει την προγραμματική σύμβαση, χωρίς να φέρει το θέμα στο Συμβούλιο, ευτελίζει πλήρως το θεσμό.
Η ευθύνη γι’ αυτή την αντιδημοκρατικότατη αυτή εξέλιξη βαρύνει συνολικά την Εκτελεστική Επιτροπή αλλά και όλους τους συμβούλους της πλειοψηφίας.
Καλούμε τις παρατάξεις της μειοψηφίας, αλλά και όλα τα μέλη του Π.Σ. να πάρουν θέση. Πρέπει επιτέλους να μπει φρένο στη συνεχή απαξίωση και τον ευτελισμό του Π.Σ., που το αποκορύφωμά τους με την υπογραφή της εν λόγω προγραμματικής σύμβασης είναι η ουσιαστική κατάργηση της Δημοκρατίας και του Π.Σ.
 20/3/2012
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

site: www.petrakos.gr , agonistiki.blogspot.com
Επικοινωνία    : thanasispetrakos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: