Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

LOUTRAKI TOURISM ORGANIZATION Δελτίο Τύπου


LOUTRAKI TOURISM ORGANIZATION



15 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου


Συνάντηση με Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και παρουσίαση πρότασης για την ανανέωση της φιλοξενίας του Ράλλυ Ακρόπολις στην περιοχή

Σε  συνάντηση  που πραγματοποιήθηκε με τον  Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη στα γραφεία της Περιφέρειας κατόπιν   πρωτοβουλίας  των  Προέδρων και εκπροσώπων των τουριστικών φορέων του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων και συγκεκριμένα του Προέδρου του Loutraki Tourism Organization  Σπύρου Καραβούλη, του Προέδρου του Συλλόγου Ξενοδόχων Δημήτρη Παππά και του Εκπροσώπου των Τουριστικών Γραφείων Δημήτρη Βλάσση  με την συμμετοχή του Δημάρχου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων κ. Κώστα Λογοθέτη αλλά και του υπεύθυνου για την διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις Παύλου Αθανασούλα, παρουσιάστηκε πρόταση για την ανανέωση της φιλοξενίας για τα επόμενα 3 χρόνια του Ράλλυ Ακρόπολις στην περιοχή της Πελοποννήσου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.  

Ο Περιφερειάρχης συναξιολογώντας τα σημαντικά παράπλευρα οφέλη που προκύπτουν για τις περιοχές που φιλοξενούν τις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ τόσο από πλευράς διεθνούς προβολής, όσο και δημιουργίας εσόδων από τον τουρισμό,  αντιμετώπισε ιδιαίτερα θετικά την πρόταση και δεσμεύτηκε να διερευνήσει το θέμα και να απαντήσει εντός των επομένων ημερών.

Παράλληλα, από δημοσιογραφικές πληροφορίες  στο εξωτερικό διαφαίνεται ότι ο εθνικός μας αγώνας θα βρίσκεται στο ημερολόγιο του 2013,  το οποίο τελεί υπό οριστικοποίηση την Παρασκευή 15 Ιουνίου στην συνεδρίαση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Πρόθεση του LTO και των τουριστικών φορέων είναι η παροχή ενεργούς  υποστήριξης στην διαδικασία διεκδίκησης των Αγώνων από τον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων και η αξιοποίηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για την περιοχή μας,  η οποία ωφελείται τα μέγιστα από την διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: