Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Άρης Νίκαιας – Ποσειδώνας Λουτρακίου 24-31













Η ομάδα του Λουτρακίου αντιμετώπισε τον Άρη Νίκαιας στο κλειστό γυμναστήριο Πλάτων στην Νίκαια, στο δεύτερο φιλικό αγώνα της στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την Α1 Εθνική Κατηγορία, και τον νίκησε 24-31. 

Η γηπεδούχος ομάδα προσπαθούσε να αξιοποιήσει την εμπειρία της από την περσινή της χρονιά στην Α1 και να κεφαλαιοποιήσει την καλή της ψυχολογία της απο την νίκη της επι του Δούκα τις δύο προηγούμενες ημέρες. Με την βοήθεια από τις νέες προσθήκες των μεταγραφών της προσπαθούσε να ανοίξει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα ενώ με την σκληρή της άμυνα προσπαθούσε να αποτρέψει τους παίκτες του Ποσειδώνα να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ.




Ο Ποσειδώνας λειτούργησε ανέλπιστα καλά στην αμυντική του λειτουργία δεχόμενος 4 γκόλ στο πρώτο 20λεπτο, ενώ επιθετικά οι παίκτες του είχαν άριστες επιθετικές επιλογές. Η ομάδα του Λουτρακίου έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο εν μέσω περιόδου προετοιμασίας. Θετική εξέλιξη είχαν οι μικροί της ομάδας Μπένας Χρήστος, Χατζηκωνσταντίνου Νάσος και Μουτσάι Γιούρκεν (17 ετών – το μέλλον της ομάδας μας) ενώ αρκετά καλύτερη και πιο ουσιαστική βοήθεια είχε η ομάδα αμυντικά αλλά και επιθετικά από τους: Γκίκα Μηνά, Σταμούλη Σπύρο, Σακέλλη Γιάννη, Δημητρόπουλο Μάριο και Βασιλειάδη Κωνσταντίνο. Οι υπόλοιποι αθλητές του Ποσειδώνα έδειξαν ότι είναι από την περσινή χρονιά δεμένοι χωρίς να υστερήσει κανείς τους.
Τα περιθώρια σίγουρα υπάρχουν για να βελτιωθεί η ομάδα ακόμη περισσότερο στον χρόνο που τους μένει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, για να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην δύσκολη αρχή της Α1 Εθνικής που τους περιμένει με Δούκα(Εντός) – ΠΑΟΚ(Εκτός) –ΑΕΚ (Εντός) και Φοίβο Θεσσαλονίκης(Εκτός).
Τα δεκάλεπτα: 2-3, 4-10, 9-14 ημχ, 13-22, 18-27, 24-31 – (25-35 έξτρα χρόνος!!!)
Πέναλτι: 4/4, 6/7 Δίλεπτα: 3-5










Δεν υπάρχουν σχόλια: