Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Α2 ΑΝΔΡΩΝ: Φιλικό με πολλά λάθη…. αλλά νικηφόρο.


 


Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ/ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
 
Φιλικό με πολλά λάθη…. αλλά νικηφόρο.


Ένα ακόμη φιλικό έδωσε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Περίμενε πώς και πως το σωματείο του Λουτρακίου να παίξει στην έδρα του το πρώτο του φιλικό. Αντιμετώπισε την σοβαρή ομάδα του ΔΙΚΕΑ Νέας Ιωνίας,  που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική.
Νίκησε ο Ποσειδώνας με σκορ 34-22.

Σε αυτό το παιχνίδι ο προπονητής του Ποσειδώνα ήθελε η ομάδα του να εφαρμόσει αμυντικά και επιθετικά όσα έχουν σχεδιάσει και δουλέψει στην προπόνηση όχι όμως με ικανοποιητικά αποτελέσματα. Αμυντικά λειτούργησε σχετικά καλά και ώριμα αλλά επιθετικά πολλά αβίαστα λάθη από τους κύριους επιθετικούς της ομάδας του Λουτρακίου που εάν δεν διορθωθούν άμεσα, στην Α1 θα κοστίσουν ακριβά για όλη την ομάδα.

Ένα θετικό στοιχείο στον αγώνα  ήταν η καλή εμφάνιση του καινούργιου τερματοφύλακα της ομάδας του Κώστα Βλαχογεώργου αλλά και του Σταύρου Σακελλαρίου που επανήλθε στην ενεργό δράση μετά τον σοβαρό περσινό τραυματισμό του .

Το επόμενο φιλικό του Ποσειδώνα στο Λουτράκι θα είναι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου με την ομάδα του Άρη Νίκαιας στις 17:30. Ένα φιλικό πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 4-2, 8-3, 14-7 ημχ, 22-11, 28-16, 34-22
Πέναλτι:2/2, 1/3
Δίλεπτα: 0-0

Βασίλης Παπακωνσταντίνου σπουδαστής του ΙΕΚ Ακμή στην αθλητική δημοσιογραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια: