Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΟΥΤΡΑΚΙ :ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ









Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Στα πλαίσια της υλοποίησης του σχεδιασμού για τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» προέβη σε σειρά παρεμβάσεων, με σκοπό την άρτια, ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία τους.
Συγκεκριμένα:


§  Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ξύλινου δαπέδου (παρκέ) του αγωνιστικού χώρου του Κλειστού Γυμναστηρίου “Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ”.
§  Βελτιώθηκε ο περιβάλλων χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου “Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ”, με την τοποθέτηση πρασίνου και τον εκσυγχρονισμό του συστήματος αυτόματου ποτίσματος.
§  Εκσυγχρονίστηκε πλήρως το λεβητοστάσιο του Κλειστού Γυμναστηρίου “Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ”, με την τοποθέτηση τελευταίας τεχνολογίας θερμοδοχείου (μπόϊλερ) 1000lit, μετά των απαραίτητων ηλεκτρολογικών - μηχανολογικών - υδραυλικών παρελκόμενων, βελτιώνοντας το σύστημα παροχής θερμού ύδατος στα αποδυτήρια των αθλουμένων και τους λοιπούς χώρους του Γυμναστηρίου.
§  Συντηρήθηκαν και επισκευάστηκαν τα όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου στο Λουτράκι (περιοχή “ΠΕΥΚΑΚΙ”, πάρκο “Ι. ΛΕΚΚΑ - Δ. ΜΑΤΣΗ”), στην Περαχώρα και τα Ίσθμια, βελτιώνοντας και ενισχύοντας τις παρερχόμενες υπηρεσίες αθλητισμού στους δημότες, τους κατοίκους και σ’ όλους όσους δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα.
§  Τοποθετήθηκαν κλιματιστικές μονάδες ψύξης - θέρμανσης υψηλής απόδοσης στην αίθουσα γυμναστικής του Σταδίου “Χ. ΘΩΔΗΣ”, ικανοποιώντας κατ’ αυτό τον τρόπο ένα χρόνιο αίτημα αθλητικών συλλόγων και ελεύθερα αθλουμένων.
§  Ολοκληρώθηκε η εκτέλεση των τεχνικών εργασιών (χωματουργικές - αποστράγγισης και πρασίνου) στο Στάδιο “Χ. ΘΩΔΗΣ” και συγκεκριμένα η  αφαίρεση του επιφανειακού στρώματος του γηπέδου και η βελτίωση του αποστραγγιστικού συστήματος και ξεκινά πλέον η τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα, ώστε ο αγωνιστικός χώρος να δοθεί προς χρήση μετά την παρέλευση ενός μηνός.
§  Διενεργείται ήδη η προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα ειδών στίβου (στρώμα ύψους, ορθοστάτης ύψους αλουμινίου, πήχης ύψους αγώνων, βαλβίδα σφαιροβολίας) και ειδών γυμναστικής (αλτήρες, ορθοστάτης βαρών, αγωνιστική μπάρα ολυμπιακού τύπου), που θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών των αθλητικών εγκαταστάσεων του Σταδίου “Χ. ΘΩΔΗΣ”.
§  Ξεκινά η ανακατασκευή του γηπέδου καλαθοσφαίρισης - πετοσφαίρισης, εντός του περιβάλλοντα χώρου στο εσωτερικό του Σταδίου “Χ. ΘΩΔΗΣ”, ώστε σύντομα ένας λειτουργικός και κυρίως προσβάσιμος αθλητικός χώρος να είναι έτοιμος προς χρήση.
Η Διοίκηση του «ΠΡΟΜΗΘΕΑ», με υψηλό αίσθημα ευθύνης, θα συνεχίσει την προσπάθεια βελτίωσης των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, με σκοπό να τις παραδώσει όπως χρειάζονται στους συμπολίτες μας, προσδοκώντας κατ’ αυτό τον τρόπο να προσελκύσει όλο και περισσότερους αθλούμενους, αφού φιλοσοφία και θέση της είναι ότι κάθε προσπάθεια προαγωγής του αθλητισμού στην περιοχή μας είναι η μόνη απάντηση στις προκλήσεις της εποχής.



                                                                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.


                                                                                                   ΛΟΗΣ Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια: