Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Olympic Classic Tour Rally 2012









HELLENIC LANCIA CLUB


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



 Olympic Classic Tour Rally 2012




Με 47 συμμετέχοντες θα ξεκινήσει αύριο το 4ο OLYMPIC CLASSIC TOUR RALLY που προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Έπαθλο Regularity Ράλλυ της FIA, καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity Ράλλυ για το 2012. Μεταξύ των συμμετεχόντων θα βρίσκονται ο επαθλούχος Ευρώπης 2010 Γιάννης Κατσαούνης, με τον Μαθιό Μανσόλα ( Porsche 911), οι νικητές του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις  2007  Raffaello RaimondoMarco-Maria Calegari από το Μονακό (Alfa Romeo) oι περυσινοί πρωταθλητές Ελλάδας regularity Δημήτρης Κουνέλης – Άγγελος Κουνέλης (ΒLMC Mini), οι επικεφαλείς του φετινού Γιώργος Κίκιζας – Θεόδωρος Χαδιός (Porsche 911) και αρκετά άλλα έμπειρα πληρώματα.
Οι αγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου από την Αίγλη Ζαππείου και θα δοκιμάσουν για 4 ώρες μέχρι την ανασυγκρότηση στην Αλυκή Βοιωτίας, τις ικανότητες τους στα τεστ ακριβείας που έχει ετοιμάσει η οργάνωση.
Τα αυτοκίνητα θα συνεχίσουν τον αγώνα για  3 ½ ώρες ακόμα και αναμένονται να φτάσουν στις 18:30 με 19:00, στο Club Hotel Casino Loutraki, που είναι ένας από τους χορηγούς του αγώνα και θα υποδεχτεί τους αγωνιζόμενους στο χώρο του μετά τον τερματισμό του 1ου σκέλους.
Το 2ο σκέλος θα ξεκινήσει από το Ολυμπιακό στάδιο στις 10:30, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και θα τερματίσει στις 13:50 στην πρώτη πλατεία του Ψυχικού. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής στο πρώην Blue Bell, όπου ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού θα παραθέσει γεύμα προς τιμή των αγωνιζομένων.



 Χορηγoί του αγώνα
 

ΔΗΜΟΣ       ΦΙΛΟΘΕΗΣ  - ΨΥΧΙΚΟΥ



                                                                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: