Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012, η συμμετοχή και η παρουσία της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. και του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων στην 4η πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2012, που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Κορινθίας, στο χώρο της Σωληνουργείας Κορίνθου.


            Οι εκατοντάδες επισκέπτες που προσήλθαν στο περίπτερο της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε, για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες, εξεδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για το υπερσύγχρονο Υδροθεραπευτήριο LOUTRAKI THERMAL SPA, και ενημερώθηκαν εκτενώς για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.
            Στην φετινή Έκθεση, με τη συμμετοχή της η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε, μέσα από ένα καλά διακοσμημένο και επιμελημένο περίπτερο, είχε την ευκαιρία όχι μόνο να προβάλει και να διαφημίσει τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Loutraki Thermal Spa, που είναι οι πλέον σύγχρονες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλλά και τις ποιοτικές, αναβαθμισμένες και εξεζητημένες υπηρεσίες που προσφέρει.
Η προσέλευση των επισκεπτών από την Κορινθία αλλά και από όλες τις περιοχές της Ελλάδας ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Οι θετικές εντυπώσεις και το μεγάλο ενδιαφέρον που εξέφρασαν όλοι οι επισκέπτες για την παρουσίαση του Loutraki Thermal Spa, προσδίδουν μηνύματα αισιοδοξίας και προοπτικής για το μέλλον.
            Οι προσπάθειες της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε για περαιτέρω προώθηση, διαφήμιση και προβολή του τουριστικού προϊόντος, θα συνεχιστούν και με άλλες ενέργειες δημοσιότητας στον τομέα των Εκθέσεων, αφού μελετάται ήδη η συμμετοχή σε μεγάλη Γενική Έκθεση στη Μόσχα, που θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα και τη συμμετοχή του Δήμου της Μόσχας, αλλά και σε άλλους τομείς που αφορούν συνεργασίες σε νέες τουριστικές αγορές, όπως αυτές της Ουκρανίας και του Καζακστάν.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: