Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ - Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 1-5

 

 

Η σημασία του να είσαι σοβαρός

 

Σίφουνας  οι οράνιε επικράτησαν με σκορ 5-1 του Σαρωνικού εκτός έδρας και για την ώρα απολαμβάνουν «αέρα» τριών βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας.
Tην  επόμενη εβδομάδα θα παρακολουθήσουν ως…θεατές την 10η αγωνιστική αφού θα πάρουν στα χαρτιά τον αγώνα με την Προοδευτική Περιγιαλίου και αν υπάρξουν νέα στραβοπατήματα των διωκτών τους ίσως να δουν αυτή τη διαφορά να αυξάνεται.
Οι ποδοσφαιριστές των κ.κ Πάτρα-Βλάσση αντιμετώπισαν το παιχνίδι ως ντέρμπι και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους.
Όταν συνδυάζονται το πάθος και η σοβαρότητα με την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα που επέδειξαν σήμερα οι οράνιε στο γήπεδο της Ξυλοκέριζας είναι αδύνατο να χάσεις.
Ο Κώστας Αποστολάκης σημείωσε το πρώτο του χατ τρικ στο Πρωτάθλημα, ο Μίμης Χρυσαφίδης επίσης σκόραρε ενώ  έστειλε και δύο φορές τη μπάλα στα δοκάρια του Καζή. Ο νεαρός Θανάσης Καλλάς ήρθε από τον πάγκο και όπως στον αγώνα με τον Ηρακλή Λεχαίου πριν μερικές εβδομάδες σκόραρε πάλι στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.
Ο Κώστας Γκαρμίρης έφτασε στις 162 συμμετοχές με τα χρώματα των οράνιε ξεπερνώντας κατά μια τον τιμωρημένο Κώστα Αντωνίου (161) και  είναι ο κορυφαίος σε συμμετοχές παίκτης του φετινού ρόστερ της ομάδας. Στην 3η θέση ακολουθεί ο Φώτης Κορδώσης (117 συμμετοχές) ενώ θα "κατοσταρίσει" σύντομα ο Δημήτρης Μαυρέλης (93 συμμετοχές).
Τέλος, ο Αλέξης Ζερβός των 7 ασίστ-γκολ στις πρώτες 9 αγωνιστικές έχασε την ευκαιρία να πετύχει το παρθενικό του γκολ στο Πρωτάθλημα, που τόσο πολύ δικαιούται, όταν ο Καζής και το δοκάρι  σταμάτησαν το πλασέ του στο 78ο λεπτό.
Το φιλμ του αγώνα:
1ο λεπτό. Ο Ζιμπόλιας από πλάγια θέση θα μπει επικίνδυνα μέσα στην περιοχή αλλά το δυνατό σουτ που θα επιχειρήσει θα κοντραριστεί από τον Κρίκα με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ.
10ο λεπτό. Η σέντρα του Μπάρμπα, η κεφαλιά του Χρυσαφίδη με τον Καζή αρχικά να αποκρούει και τη  μπάλα να βρίσκει στη συμβολή των δοκών (φωτ. 4). Ο Αποστολάκης θα προσπαθήσει να πλασάρει από δύσκολη γωνία αλλά τελικά θα υποπέσει σε επιθετικό φάουλ  επί του Ζιμπόλα.
14ο λεπτό. Η μπαλιά-τρύπα του Ζερβού αλλά ο Καζής θα προλάβει την τελευταία στιγμή τον Αποστολάκη.
21ο λεπτό. Ατομική προσπάθεια του Αποστολάκη αλλά ο Καζής  θα αποκρούσει  το διαγώνιο σουτ του επιθετικού των οράνιε (φωτ.6,7).
22ο λεπτό. Η μπαλιά-τρύπα του Ζερβού στον Αποστολάκη με τον πρώτο σκόρερ των οράνιε να εκτελεί τον Καζή για το 0-1 (φωτ.8,9,10,11).
26ο λεπτό. Νέα εκτέλεση του Αποστολάκη. Αφού «χορέψει» τον Φίλη μέσα στην περιοχή με δυνατό σουτ δεν θα αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Καζή (φωτ.13,14,15).
32ο λεπτό. Η βαθιά μπαλιά του Γκαρμίρη με τον Ζερβό να βγαίνει ως σέντερ φορ αλλά από το ύψος του πέναλτι δεν θα πιάσει το μονοκόμματο σουτ όπως θα ήθελε με τη μπάλα να φεύγει πλάγια.
33ο λεπτό. Ο Μούτσος θα εκμεταλλευτεί τη λάθος μεταβίβαση του Γιαννακούλη αλλά το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του Κορδώση.
42ο λεπτό. Ο Ζερβός θα μπει στη μεγάλη περιοχή από πλάγια και θα κάνει το γύρισμα στον επερχόμενο Μαυρέλη. Το σουτ του αρχηγού θα κοντράρει στον Μάρκελλο και θα καταλήξει κόρνερ.
44ο λεπτό. Το φαλτσαριστό σουτ του Αποστολάκη από τη γωνία της μεγάλης περιοχής θα καταλήξει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καζή.
46ο λεπτό. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Μαυρέλης θα κλέψει τη μπάλα στα πλάγια από τον αμυντικό των γηπεδούχων και θα κάνει την παράλληλη σέντρα στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Η μπάλα θα κολλήσει στα πόδια του Μάρκελλου που δεν θα καταφέρει να διώξει πάνω στην κίνηση και θα στρωθεί στον Χρυσαφίδη που με άψογο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στο αριστερό παράθυρο της εστίας του Καζή.
56ο λεπτό. Εξαιρετική ομαδική ενέργεια των οράνιε που ξεκινάει από την αριστερή πλευρά με τον Γκαρμίρη να τροφοδοτεί τον Μαυρέλη στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Ζερβός κάνει την κίνηση στη δεξιά πλευρά και υποδέχεται τη μπάλα έχοντας βρεθεί στην πλάτη του προσωπικού του αντιπάλου. Η σέντρα θα βγει με τη μια με τον Καλλά να βγαίνει σαν κρυφός φορ και με κεφαλιά στην κίνηση να στέλνει τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Καζή για το 0-4.
59ο λεπτό. Η μπαλιά-τρύπα του Καλλά στον Αποστολάκη που από πλάγια θέση εκτός της μικρής περιοχής θα εκτελέσει τον Καζή για το 0-5.
64ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι θα μειώσουν το σκορ όταν ο Μούτσος θα κερδίσει την κόντρα από τον Κρίκα, θα μπει μέσα στη μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή θα κάνει το γύρισμα με το Δημαράκη να πλασάρει σε κενή εστία για να διαμορφώσει το τελικό 1-5.
71ο λεπτό. Μπαλιά-τρύπα του Μαυρέλη στον Αποστολάκη αλλά το διαγώνιο σουτ του τελευταίου θα βρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Καζή.
78ο λεπτό. Μπαλιά-τρύπα του Γεώργαρη στο Ζερβό που απέναντι στον Καζή θα πλασάρει. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα βρει τη μπάλα με το αριστερό χέρι τόσο, όσο για να της αλλάξει πορεία και να καταλήξει στο αριστερό  κάθετο δοκάρι πριν απομακρυνθεί από τους αμυντικούς του.
81ο λεπτό. Ο Χρυσαφίδης από το σημείο του πέναλτι με πλάτη στο τέρμα θα στρώσει τη μπάλα στον επερχόμενο Καλλά αλλά το σουτ του νεαρού θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του Καζή.
85ο λεπτό. Η σέντρα του Χρυσαφίδη στο σημείο του πέναλτι με τον Γκαρμίρη να έχει βγει σαν κρυφό φορ. Το πλασέ στην κίνηση του αμυντικού των οράνιε θα περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καζή.
88ο λεπτό. Ο Χρυσαφίδης θα εξαπολύσει έναν…κεραυνό από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, ο Καζής με εντυπωσιακή προσπάθεια θα  εκτιναχθεί, θα βρει με τα ακροδαχτυλά του τη μπάλα που αφού προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι θα περάσει κόρνερ

 

 



 

 

 

 

 

 


.



Δεν υπάρχουν σχόλια: