Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ποσειδώνας Λουτρακίου Χανθ 23-21




 
Ο Ποσειδώνας Λουτρακίου πραγματοποίησε την πρώτη του νίκη στην Α1 κατηγορία με αντίπαλο την ΧΑΝΘ με σκορ 23-21. Επιτέλους έφτασε στην πηγή και κατάφερε να πιεί νερό..ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!!!!!!! Ο σημερινός αγώνας εξελίχτηκε στην σκιά, του παιχνιδιού της Παρασκευής για το κύπελλο. Η νίκη της ΧΑΝΘ με 32-33 και με τον τρόπο που έγινε, πείσμωσε ακόμη περισσότερο την ομάδα του Ποσειδώνα.


Ο αγώνας ξεκίνησε με δυνατές άμυνες και πολύ ωραίες δυναμικές φάσεις. Τα φάουλ και η δύναμη ήταν τα στοιχεία που κυριαρχούσαν απο την αρχή.
Ένα εκπληκτικό παιχνίδι που είχε συνέχεια εναλλαγές στο σκορ. Καμία ομάδα δεν μπορούσε να διατηρήσει την κυριαρχία της μέσα στο γήπεδο.
Η αγωνία ήταν το κυρίαρχο στοιχείο. Γκολ γκολ.. δυνατά φάουλ.. άμυνες με πάθος και ένταση...ομαδικότητα... κάτι ανεπανάληπτο.
Η μπάλα έκαιγε για όλους. Οι δύο βαθμοί της νίκης ήταν το μοναδικό κίνητρο για όλους. Η αμυντική λειτουργία του Ποσειδώνα ήταν πιο ισχυρή κάτι που ξάφνιασε την ΧΑΝΘ. Με έναν Παπαδόπουλο που παρότρυνε τους συμπαίκτες του απο κάθε σημείο του γηπέδου να παίξουν με πάθος και με δύναμη, με έναν Τούρκια βγαλμένο απο τα παλιά σε οργάνωση και πειθαρχία, έναν Βουγιάνοβιτς με ισχυρή προσωπικότητα, ομαδικότητα και εκτελεστική δεινότητα, έναν Πέρρο που ήταν η κρυφή πυγμή του Ποσειδώνα που τον ξελάσπωνε όταν αδυνατούσε να βρει λύσεις, έναν Βαμβακά που πραγματικά δεν ξέρεις πότε, και από που θα σου κάνει την ζημιά, έναν Nikola που η ηλικία του και το πάθος του θα τον οδηγήσουν ψηλά, έναν Χατζηκωνσταντίνου με λύσεις απο την δεξιά πλευρά, έναν Μπάρμπα σημείο αναφοράς στην ασφάλεια του τέρματος, και μια ολόκληρη ομάδα που ο ένας στήριζε και βοηθούσε τον άλλον σε κάθε σημείο του παιχνιδιού. Τέτοια δομή, συνοχή και λειτουργία της ομάδας του Λουτρακίου είχαμε καιρό να δούμε. Η συνέχεια σίγουρα είναι δύσκολη αλλά εάν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό ο Ποσειδώνας σίγουρα θα έρθουν και άλλες επιτυχίες. Η Οδύσσεια στην Α1 Εθνική συνεχίζεται με μεγαλύτερη πίστη και κουράγιο. Το ταξίδι έχει ξεκινήσει από αρχές Αυγούστου και είναι μόλις στην αρχή. Οι δυσκολίες είναι μπροστά μας.
Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς με κυβερνήτη τον προπονητή  Κο Χατζηκωνσταντίνου Κώστα.
Η 6η Αγωνιστική που ακολουθεί, βρίσκει τον Ποσειδώνα να δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το επόμενο Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο Λουτράκι με αντίπαλο την ομάδα του Γ.Σ Πανελληνίου στις 16:30 στο κλειστό Γυμναστήριο. Η ομάδα του Πανελληνίου θα προσπαθήσει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς με αντίπαλο την νεοφώτιστη ομάδα μας.

Ο Κος Παλαιολόγος Κων/νος – Έφορος του τμήματος, δήλωσε: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και όλες τις φίλες που ήρθαν στο γήπεδο και μας στήριξαν και ελπίζουμε να το απόλαυσαν και να ένιωσαν μαζί μας υπερήφανοι και ικανοποιημένοι. Πιστεύουμε ότι αξίζαμε την θυσία του ελεύθερου χρόνου σας, χαρίζοντάς στους φιλάθλους, μια αγωνιώδη μεν αλλά μεγαλειώδη νίκη δε.
Το Σάββατο η ομάδα μας, χρειάζεται όλους τους φιλάθλους για μια ακόμη φορά κοντά της. Όλοι μαζί θα χτίσουμε και θα ορίσουμε ……..την μοίρα μας απέναντι στον Πανελλήνιο.
Με εσάς δίπλα μας δεν φοβόμαστε τίποτα.

Τα δεκάλεπτα: 6-5, 11-7, 13-12 ημχ, 15-17, 18-18, 23-21.


ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λ.-ΧΑΝΘ 23-21

Ποσειδών (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 2, Βαμβακάς Χ. 4, Πέρρος 4, Μουτσάι, Δημητρόπουλος, Τούρκια 2, Σταμούλης, Μπάρμπας, Μπένας, Χατζηκωνσταντίνου Ν. 4, Βουγιάνοβιτς 6, Βασιλειάδης, Παπαδόπουλος, Χατζηκωνσταντίνου Θ., Ρουμελιώτης.

ΧΑΝΘ (Στελιος Σεϊρεκίδης): Λοΐζος, Τσαβδάρης 1, Σαρηγιαννίδης, Παπαδόπουλος Π. 1, Κοκτσίδης 1, Λάππας 1, Κουρουμλίδης, Μπουκοβίνας, Αργυρίου, Σεϊρεκίδης 5, Κόντης 1, Κεσίδης 5, Τάτσης 4, Ανανιάδης, Παπαδόπουλος Θ. 2
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, Πέναλτι: 5/6-4/5, Δίλεπτα: 2-3

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής: Διομήδης Άργους – Δούκας 25-21, Αερωπός Έδεσσας – ΠΑΟΚ 26-26, ΓΣ Πανελλήνιος – Φοίβος 19-22, Άρης Νίκαιας –  ΓΑΣ Κιλκίς 23-20.
Εκκρεμεί ο αγώνας Φίλιππος Βέροιας – ΑΕΚ που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 21/11/2012 στις 18:00. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: