Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας & Αγίων Θεοδώρων






    Μουσική Εκδήλωση αφιερωμένη στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου
   Στα πλαίσια των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, που υλοποιούνται  από τον Όμιλο UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 5.30μ.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου, Κολοκοτρώνη 17.
  

 Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν οι Εβίτα Δραγούνη και Βαγγέλης Μπάνος,  οι οποίοι και θα πλαισιωθούν από εθελοντές- μουσικούς Πιάνο θα παίξει η Κατερίνα Λιάτα από τη μουσική σχολή Λουτρακίου. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η μικτή Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».
    Σε κοινή τους δήλωση ο Πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Δήμαρχος Λουτρακίου- Αγ. Θεοδώρων κ. Κωνσταντίνος Λογοθέτης                   τόνισαν πως με την εκδήλωση αυτή, θα τιμήσουν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου (17 Νοεμβρίου 1973). Η εξέγερση των φοιτητών ήταν  μια μαζική εκδήλωση κατά του δικτατορικού καθεστώτος και συνέβαλε αποφασιστικά  στην κατάρρευσή του.

Υπεύθυνη των Προγραμμάτων                             Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Κοινωφελούς εργασίας για τον                             Δημοτικού Οργανισμού«Προμηθέα»
Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων
στο Λουτράκι


Ρένα Παπαστεφάνου                                              Νικόλαος Λόης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: