Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΣΕΙΔΩΝ - ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ






 
Η ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο Χάντμπολ δίνει για την 8η Αγωνιστική ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας.


Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 16:30 θα ξεκινήσει ο αγώνας που θα κρίνει την συνέχεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Η ομάδας μας έρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Βέροια επι του Φιλίππου ενώ ο Αερωπός από μια σειρά παιχνιδιών σε Ευρώπη – Πρωτάθλημα και κύπελλο.
Η αντίπαλος του Ποσειδώνα είναι μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη συνοχή, πολύ καλή τεχνική και με ευρωπαϊκή εμπειρία.
Η παρουσία της στην Α1 Εθνική από το 2009 της έχει δώσει την απαραίτητη εμπειρία.
Την φετινή χρονιά μαζί με τον αξιόλογο προπονητή τους Κο Τζουβάρα, θέλουν να καθιερωθούν στην 1η πεντάδα.

Ο Στόχος της ομάδας μας είναι να παρουσιαστούμε όπως στα τελευταία μας παιχνίδια και να παλέψουμε για την νίκη.
Γνωρίζουμε ότι το προβάδισμα για την νίκη την έχει ο Αερωπός λόγω εμπειρίας και συνοχής. Εμάς ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία της Α1 Εθνικής και η καλή παρουσία σε όλους τους αγώνες μας. Ελπίζουμε ότι η δική μας προσπάθεια και η δική σας παρουσία στο γήπεδο να είναι ο τέλειος συνδυασμός για να ανέβουμε ένα ακόμη σκαλί στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Ελληνική Εταιρία Ζυμαρικών Μέλισσα Κίκιζας, Χρυσός Χορηγός της ομάδας μας, για μια ακόμη φορά μας εμπιστεύεται και προσφέρει στους φιλάθλους της ομάδας μας, μετά από κλήρωση,  σε 5 τυχερούς φιλάθλους τα ζυμαρικά μιας ολόκληρης χρονιάς. Συνολικά θα προσφέρει 350 κιλά ζυμαρικών στους φιλάθλους της ομάδας μας που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο. Η κλήρωση θα γίνεται στο ημίχρονο στα ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ παιχνίδια της.(Αφορά τους κατόχους διαρκείας που θα είναι ΠΑΡΩΝ στο γήπεδο και για όσους έχουν κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης της ομάδα μας.)

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κος Γεωργίου δήλωσε: Ευχαριστούμε θερμά την Εταιρία Μέλισσα Κίκιζας για την προσφορά τους αυτή και ειδικότερα τον Κο Αλέξανδρο Κίκιζα που μας τίμησε με την παρουσία του, στον εντός έδρας αγώνα μας με τον ΓΣ Πανελληνίου. Για μια ακόμη φορά δείχνει η εταιρία το κοινωνικό της προφίλ μέσω της δικής μας προσπάθειας. Εύχομαι τέτοιες προσφορές να γίνονται αντικείμενο ευχαριστηρίων και αναγνώρισης από τον κόσμο.

Ο έφορος της ομάδας μας Κος Παλαιολόγος Κων/νος δήλωσε:
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Εταιρία Ζυμαρικών Μέλισσα Κίκιζας που για μια ακόμη φορά μας στηρίζει και μας βοηθάει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.
Η προσπάθεια μας συνεχίζεται και σίγουρα χρειαζόμαστε, περισσότερο από ποτέ τον κόσμο, δίπλα στην ομάδα μας.

Ο αρχηγός της ομάδας Παπαδόπουλος Πέτρος δήλωσε εκ μέρους όλων των παικτών:
Μας ευχαριστεί πολύ που οι χορηγοί της ομάδας μας, με τέτοιες κινήσεις μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην δύσκολη προσπάθεια μας. Εμείς θα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο και ελπίζουμε μετά το τέλος του παιχνιδιού να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Οι αντιξοότητες και οι δυσκολίες που ζούμε, με τέτοιες κινήσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, τις ξεχνάμε και συνεχίζουμε πιο δυνατοί.
Σε αυτό το παιχνίδι οι φίλαθλοι πρέπει να γίνουν ο 8ος παίκτης μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: