Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ


Ψωμί τυρί δεν έχουμε για κύριο φαγητό, ραπανάκια για την όρεξη.
Εγκαταλελειμμένη η πόλη του Λουτρακίου και ευρύτερα σ’ ολόκληρη την επικράτειά του ο δήμος Λουτρακίου, που σε πολλά σημεία του, ακόμη και στο κεντρικό Λουτράκι και ιδιαίτερα τη βιτρίνα του, τον παραλιακό δρόμο ή προς το πάρκο είναι βυθισμένος στο σκοτάδι. 
 
Φυσικά, το σκοτάδι σε πνίγει από την ώρα που εισέρχεσαι στην πόλη, η είσοδος της οποίας είναι σ’ αυτή την κατάσταση περισσότερο του δωδεκαμήνου, λόγω της ανικανότητας της δημοτικής αρχής και του αρμοδίου αντιδημάρχου.
Επίσης, αδιαφορούν προκλητικότατα και δεν μπαίνουν καν στον κόπο ακόμη και να αντικαταστήσουν τους καμένους λαμπτήρες. Βιάζονται οι κάτοικοι κι επιδεικνύουν απύθμενο θράσος που διαμαρτύρονται, γιατί ι Κώωτσης τώρα είναι απασχολημένος, λόγω της εορταστικής περιόδου να μοιράσει… ραπανάκια στην πόλη του Λουτρακίου, διοργανώνοντας τη «Νεραϊδοχώρα Λουτρακίου» με τη δημιουργία υπαίθριου πάρκου αναψυχής. Την ίδια ώρα που το πάρκο δεξαμενής βρίσκεται ιστορικά υπό πρωτοφανή εγκατάλειψη.
Ι Κώωτσης έχει προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου για να πληροφορηθούν οι «ιθαγενείς» τη νέα δραστηριότητα και πώς θα διασκεδάσουν τις γιορτινές ημέρες.
Χρήσιμο είναι ι Κώωτσης να πει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ πόσο θα κοστίσει, από πού θα προέλθουν τα χρήματα και γιατί δεν τα διαθέτει για τη βελτίωση της καθημερινότητας στην εικόνα της πόλης κατ’ αρχήν, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων.
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: