Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΑΝΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΝΕΑ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΩΩΤΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ


Την πλήρη ανικανότητα και ανεπάρκεια του Κώωτση και της δημοτικής αρχής του μηδενός εξαιρουμένου, ανέδειξε ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών Γιώργος Γκιώνης, ο οποίος του συμπεριφέρθηκε ως να είναι σταθερός στόχος -λόγω και της αδράνειάς τους- και τους πυροβολούσε με μεγάλη ευκολία, χωρίς αντίλογο.
 
Ήταν μια εύκολη υπόθεση για την ανεπαρκή και ανίκανη δημοτική αρχή που με μεγάλη ευκολία θα μπορούσε να το κάνει οποιοσδήποτε, δεδομένου ότι τα καθημερινά δείγματα γραφής τους είναι αυτά που όχι μόνο δεν μπορούν να λειτουργήσουν ως απάντηση, αλλά επιτείνουν τις επικρίσεις.
1 Την ώρα που καταρρέει εξαιτίας της ανοησίας τους και της σκοπιμότητας να προκαλέσουν βλάβη στο Loutraki Thermal Spa, καταγγέλθηκε ότι στο ΚΑΠΗ Κορίνθου έχει δοθεί τιμή € 5 για τη λούση, ενώ ο δημότης πληρώνει € 6! Ι Κώωτσης είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με το Γιώργο Γκιώνη να του θέτει το ερώτημα: «Γιατί δεν έχεις βγει να τον διαψεύσεις;» (Έχουν άλλες προτεραιότητες, να εξευρεθεί γρήγορα ρευστό γιατί υπάρχουν «ανάγκες» στο δήμο.)
2 Το κυριότερο μεταξύ άλλων που είπε ο Γιώργος Γκιώνης ήταν το έγκλημα που συντελείται οι απευθείας αναθέσεις που γίνονται να μην δίνονται σε επαγγελματοτεχνικό δυναμικό της πόλης, αλλά στη γειτονική Κόρινθο, με συνέπεια τα χρήματα που παράγονται από το δήμο Λουτρακίου να κυκλοφορούν και σε άλλες αγορές κι όχι στη δική μας, που την έχουν οδηγήσει στην επιταχυνόμενη κατάρρευση.
Χαρακτηριστική μεταξύ άλλων η αναφορά του Γιώργου Γκιώνη η ανάθεση των € 20.000 για το ΕΠΑΛ Κορίνθου που δόθηκε σε πολίτη της Κορίνθου, καθώς επίσης και το service σε μηχανήματα του δήμου Λουτρακίου.
3 Μυρωδιά ίχνους σκανδάλου, πλην του γεγονότος ότι εκεί βρίσκεται ο ιατρός Λουκάς Λούκας και κάνει ότι μπορεί όσο πιο δίκαια γίνεται, αναβλύζει από τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου, το οποίο έχει συσταθεί έξι μήνες, δεν έχει συγκληθεί η επιτροπή και κάποιοι σύμβουλοι του Κώωτση μοιράζουν τρόφιμα κατά το δοκούν. Αξιοσημείωτο είναι ότι και κάποιες προμήθειες για το κοινωνικό παντοπωλείο έγιναν από την Κόρινθο κι όχι επιχειρήσεις από το δήμο Λουτρακίου.
4 Ο Γιώργος Γκιώνης έκανε αναφορά στις σχολικές επιτροπές και το γεγονός ότι δεν αναρτούν τις αποφάσεις τους στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δεχόμενος την αστεία απάντηση ότι δεν τους έχει αποστείλει κονδύλια η προϊστάμενη αρχή, με το Γιώργο Γκιώνη να διερωτάται γιατί το κάνουν οι άλλοι δήμοι του νομού;
5 Το αστείο είναι από τον άνθρωπο που έλεγε σε όλους ναι χωρίς να εννοεί επί της ουσίας τίποτα, ότι πήρε στο λαιμό του τις παραλιακές επιχειρήσεις που τους παρότρυνε να μην πληρώνουν το Λιμενικό Ταμείο και τώρα φθάνουν τα εντάλματα προσαυξημένα με τα ανάλογα πρόστιμα. Ι Κώωτσης τους λέει τώρα περιμένετε να συγκροτηθεί το δικό μας ταμείο και θα τα διαγράψω! Ο άνθρωπος νομίζει ότι ο δήμος Λουτρακίου είναι προσωπική του επιχείρηση.
6 Αναφορά του Γιώργου Γκιώνη έγινε και για την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να αλλάξει έστω και τις λάμπες, ενώ λάβρος κατά της δημοτικής αρχής ήταν με την εγκληματική ανικανότητά τους να τοποθετήσουν το χάλκινο καλώδιο που εκλάπη κι έχει αφήσει για περισσότερο από ένα χρόνο βυθισμένη στο σκοτάδι την είσοδο της πόλης και πιο κυρίαρχα το πιο επικίνδυνο από πλευράς οδικής ασφάλειας σημείο της.
7 Προφασίζεσθε ότι ο γερανός δεν λειτουργούσε και τον μεταφέρατε να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες της Νεραϊδοχώρας, αποκαλύπτοντας τις αδιαφανείς τους διαδικασίες και την πρόθεσή τους να επεκταθεί αυτή η παρουσία, αναγκάζοντας τον Κώωτση να το συνομολογήσει. Φυσικά, σ’ αυτή την αδιαφανή όπως έχει εξελιχθεί μπίζνα -τώρα τι εκ των υστέρων θα έλθουν να κουκουλώσουν- εξυπηρετήθηκε ο σύμβουλός του Γιώργος Γιαννιτσόπουλος!
8 Ο Γιώργος Γκιώνης έκανε αναφορά στη μελέτη που είχε ξεκινήσει και πρέπει να προωθηθεί για τον Αγ. Αθανάσιο στα Πίσσια ύψους € 250.000, να περάσει από το Περιφερειακό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και στη συνέχεια το έργο να προωθηθεί προς ένταξη στο ΕΣΠΑ, στο οποίο υπάρχουν κονδύλια και μπορούν να διοχετευθούν για το συγκεκριμένο έργο.
9 Ο Γιώργος Γκιώνης έκανε αναφορά στη μελέτη από τον Ιούνιο του 2010 για την εγκατάσταση πληροφοριακού συστήματος ελέγχου της υδροδότησης, ειδικότερα στα χωριά που εξυπηρετούνται από γεωτρήσεις, έτσι ώστε να υπάρχει όφελος και οικονομία τόσο σε νερό, όσο και σε ρεύμα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα με τη μηχανολογική υποδομή του, χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από τα ευρωπαϊκά προγράμματα και είναι ύψους € 2,1 εκατ. Ο Γιώργος Γκιώνης του είπε ότι ο δήμος Κορινθίων για το συγκεκριμένο έργο έχει εισπράξει € 3,6 εκατ., ενώ εσένα η μόνη σου επιδίωξη είναι να μετατρέψεις το δήμο Λουτρακίου σε βοθρατζίδικο.
Σε όλα αυτά, το μόνο που είχε να πει ι Κώωτσης, δύο χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας, ότι φταίνε τα άδεια ταμεία από τη θητεία Γιώργου Γκιώνη κι όχι την αλήθεια που είναι η ανικανότητα και η επικινδυνότητά του, καθώς επίσης και το συνειδητό ξεπούλημα των συμφερόντων του τόπου, όπως γίνεται με τις αγωγές έναντι της Club Hotel Loutraki S.A.
Υ.Γ.: Έχω γνώση ότι οι ανόητοι θα βγουν και θα λένε ότι υποστηρίζω τον Γιώργο Γκιώνη, ενώ κάποιοι άλλοι ανόητοι έλεγαν ότι προεκλογικά υποστήριζα τον Παύλο Παύλου. Αποφασίστε, τελικά, με ποιόν είμαι για να το μάθω κι εγώ! Προβάλλω όποιον αναδεικνύει τον υπεύθυνο που λειτουργεί βλαπτικά σε βάρος των συμφερόντων του δήμου Λουτρακίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι και μαζί του._
(141212)

Δεν υπάρχουν σχόλια: