Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;



ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ


Σε απάντηση ανάρτησης σε ιστότοπο (http://perahoragr.blogspot.gr), 




σχετικά με την κατάσταση σχολικής μονάδας του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων στο Γυμνάσιο Περαχώρας, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος δεν έλαβε μέχρι και την ημέρα της δημοσίευσης, καμία επίσημη ενημέρωση αναφορικά με κάποιο πρόβλημα σε αυτήν.

Ακολούθησε άμεση τηλεφωνική επικοινωνία, του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής της Β/θμίας Εκ/σης κ. Ιωάννη Κακούρου με τον αρμόδιο Γυμνασιάρχη, όπου πληροφορηθήκαμε ότι δεν υπήρξε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, παρά μόνον λίγες σταγόνες κατά τη διάρκεια της μεγάλης νεροποντής.

Παρ’ όλα αυτά, τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου μετά από εντολή του Αντιδημάρχου κ. Γεώργιου Γλυκοφρύδη, μετέβησαν στο σχολικό χώρο όπου δεν διαπίστωσαν κάποιο ουσιώδες πρόβλημα, το οποίο να αφορά τη λειτουργικότητα του και προέβησαν μόνο στη συντήρηση 2 υδρορροών.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω δεδομένα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κατά τη σχολική περίοδο 2011-2012, η σκεπή του Σχολείου επισκευάστηκε από συνεργεία του Δήμου, παράλληλα με την απαραίτητη συνολική ανακαίνιση του χώρου, οι ανωτέρω πληροφορίες είναι απολύτως αναληθείς κάτι που αποδεικνύεται και από την επικοινωνία του Δήμου με το Σχολείο.

Οι Υπηρεσίες του Δήμου, θα μεριμνήσουν για τις όποιες τυχόν μελλοντικές επισκευές προκύψουν στο εν λόγω Σχολείο, κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

 ΑΠΑΝΤΗΣΗ (ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ )


Ποιες είναι οι αλήθειες και ποιες οι αναλήθειες. Εμείς απλά αναφερθήκαμε
στις εικόνες και τίποτα παραπάνω. Παραθέτουμε  και πάλι το κείμενο όπως είχε γραφεί καθώς και το βίντεο.  

ΠΕΡΑΧΩΡΑ: ΜΕ ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ TO ΓΥΜΝΑΣΙΟ

 Φθαρμένες σημαίες, ασχήμιες στους τοίχους, βουλόμενες υδρορροές,  κατεστραμμένη σκεπή,  και μουσαμάδες για την βροχή πάνω στα κεραμίδια, είναι το θέαμα που αντικρίσαμε  έκπληκτοι στο Γυμνάσιο της Περαχώρας σήμερα το πρωί.
 Τα σχόλια δικά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: