Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τζάμπα όλα!!!!!!!





Χωρίς κόστος για το Δήμο είπε και ξανάπε ο κ. Λόης και ο κ. Κακούρος ότι θα δημιουργηθεί και θα λειτουργήσει το Νεραιδοχωριό στο Λουτράκι. Τζάμπα όλα!!!!!!!





Όμως απ' ότι φαίνεται τζάμπα όλα και για την εταιρεία καθώς ο Δήμος δεν τους υποχρέωσε ούτε συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια για το Δήμο να επιβαρυνθούν.
Όμως αν ήταν μόνο αυτό θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για μια ακόμη άστοχη συμφωνία της Δημοτικής Αρχής (όπως πολλές άλλες) λόγω ανικανότητας. Όμως σήμερα ο φακός του perahora.gr «συνέλαβε» το χωρίς άδεια γερανοφόρο όχημα των Αγίων Θεοδώρων να υποβοηθά τις εργασίες της εταιρείας. Γερανοφόρο όχημα που αρνούνται να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να καλύψουν ζωτικής σημασίας ανάγκες καθημερινότητας των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων, όπως αντικατάσταση λαμπτήρων, αφού οι υπεύθυνοι προφασίζονται ότι το εν λόγω όχημα δεν έχει άδεια.
Αφού λοιπόν δεν έχει άδεια πως μετέβη στο Λουτράκι και πραγματοποιεί εργασίες? Μάλλον δεν έχει άδεια για εργασίες μόνο στους Αγίους Θεοδώρους.
Γιατί έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες και έχουν καλυφθεί επιμελώς τα διακριτικά του με χαρτί και ταινίες? Δεν θέλουν να κρύψουν τίποτα απλά είναι μια εικαστική παρέμβαση της δημοτικής αρχής στο όχημα.
 Τι προσπαθείτε να κρύψετε κύριοι υπέρμαχοι του μη ξεπουλήματος του Δήμου?
Αφού φτάσατε στο σημείο να επιστρατεύσετε ακόμα και οχήματα χωρίς άδεια κύριοι της Δημοτικής Αρχής του κ. Λογοθέτη φανταζόμαστε ότι σίγουρα έχετε δώσει «Γη και Ύδωρ» στον ιδιώτη για το τάχα δωρεάν Νεραιδοχωριό. Μετά απ' όλα αυτά είναι απολύτως κατανοητή η θυελλώδεις αρνητική αντίδραση του κ. Λόη για την επιβολή του Οικονομικού παρατηρητήριου στους Δήμους καθώς δεν θα υπάρχει η ευχέρεια πλέον για ανεξέλεγκτες ενέργειες κατά το δοκούν.
 istos

Δεν υπάρχουν σχόλια: