Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

10η Αγωνιστική Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδας Χάντμπολ







 
Πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίνει η ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου με τον Άρη Νίκαιας. Και οι δύο ομάδες αναζητούν τους πολυπόθητους 2 βαθμούς της νίκης με σκοπό την αποφυγή από την ζώνη του υποβιβασμού αλλα και ο Ποσειδώνας για έναν λόγο ακόμη. Να σπάσει την παράδοση που δίνει προβάδισμα στον Άρη Νίκαιας.


Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στην 6η Θέση του βαθμολογικού πίνακα με 8 βαθμούς και θέλει να διατηρηθεί και γιατι όχι εάν καταφέρει και νικήσει να πάει και πιο ψηλά εάν στραβοπατήσουν οι υπόλοιπες ομάδες στις πιο πάνω θέσεις.
Ο Άρης Νίκαιας βρίσκεται στην 10η Θέση με 4 βαθμούς και αναζητά την νίκη για να κρατήσει χαμηλά τον Ποσειδώνα και να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού που βρίσκεται την δεδομένη στιγμή.

Οι δύο ομάδες χαρακτηρίζονται από τον δυναμισμό τους και ελπίζουμε να δούμε ένα εξαιρετικά εκρηκτικό παιχνίδι σε δύναμη και πάθος και να βγεί κερδισμένο το άθλημα. Η Διαιτησία και ο παρατηρητής είναι παράγοντες που θα περάσουν απαρατήρητοι με βάση την εμπειρία τους.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο αύριο Σάββατο 19 Ιανουαρίου για να στηρίξουμε με την φυσική μας παρουσία την προσπάθεια των αθλητών μας.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: