Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΠΕΝΝΕΣ ΚΑΙ «ΣΑΠΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ», ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ





Καρπός της ένωσης με την τραχύτερη δημοτική αρχή που γνώρισε ο τόπος, θα πρέπει να θεωρούνται συγκεκριμένα παρασιτικά δημοσιεύματα σε κίτρινες φυλλάδες από βρώμικες πέννες και εμετικά παραληρήματα σε ραδιοφωνικό σταθμό από «σάπια στόματα», που στόχο έχουν την τύφλωση της κοινωνίας για να δραπετεύσει των ευθυνών του ο Κώστας Λογοθέτης.

Οι βρώμικες πέννες, μάλιστα, χωρίς αναφορά στα κατορθώματα του Κώστα Λογοθέτη, δεν διστάζουν να κάνουν συχνά πυκνά αήθεις επιθέσεις σε πολίτες, φορείς (αποσκοπώντας στον κατακερματισμό των δυνάμεων τους), αλλά και δημοσιογράφους που δεν συνθηκολογούν με τις «ποκεροϊδείς» πρακτικές του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη που «τζογάρει» με τις σκοπιμότητες. Ο οποίος, με αυτές τις κατάπτυστες μεθόδους, προσθέτει νέες μαύρες σελίδες στην άδοξη ιστορία και το θεληματικά σκοτεινιασμένο παρελθόν του, βαθαίνοντας παράλληλα τις ρίζες της κακοδαιμονίας του τόπου. Η εκπληκτική συζυγία του δημάρχου με την άμβλυνση συνείδησης με αυτά τα ιδεολογικά κουφάρια και πτώματα της κατ’ επίφασιν δημοσιογραφίας, αποτελούν την συνωμοτική του ομάδα και το προπαγανδιστικό του μηχανισμό, εφαρμόζοντας σχέδιο επικοινωνιακής βίας.
Η υποβολή του Κώστα Λογοθέτη και της δημοτικής του αρχής σε τέτοια δημοσιεύματα είναι ορατή και διακρίνεται καθαρά σε αναρίθμητα δημοσιεύματα όπως:
1 Τα δημοσιεύματα που ζήταγαν την απομάκρυνση  του Δημήτρη Κοντού από την Λουτράκι Α.Ε. και αμέσως μετά την εμφάνιση τους τον Κώστα Λογοθέτη να τα υλοποιεί.
2 Τα δημοσιεύματα που ζήταγαν την απομάκρυνση σταθμού των ΚΤΕΛ εκτός Λουτρακίου στην μέση του πουθενά, με τον Κώστα Λογοθέτη και την παράταξη του να προχωράνε σε λήψη αυτής της αψυχολόγητης απόφασης που φαλκιδεύει τα συμφέροντα των πολλών για λογαριασμό των ελάχιστων. Μάλιστα, οι επικεφαλής των δύο μεγάλων δημοτικών παρατάξεων Παύλος Παύλου και Γιώργος Γκιώνης δέχτηκαν και χυδαίες επιθέσεις που δεν ψήφισαν την εκτός λογική πρόταση του Λογοθέτη.
3 Τα δημοσιεύματα που ζήταγαν να μην γίνει δεκτή η ανιδιοτελής προσφορά για υπηρεσίες στην επικοινωνία της Λουτράκι Α.Ε. έγκριτου δημοσιογράφου και με προφανή σκοπό να μην διαρρέονται οι υποθέσεις που όζουν και δημιουργούν απορρύθμιση της επίπλαστης εικόνας της δημοτικής αρχής στην τοπική κοινωνία. Πάλι ο Κώστας Λογοθέτης υλοποίησε τις κατευθύνσεις τους.
4 Δημοσιεύματα που θέλανε να μην έρθει ο προαστιακός στο Λουτράκι αλλά όπως και ο Κώστας Λογοθέτης στο Α-Β Βασιλόπουλος και συκοφαντούσαν πολίτες και φορείς της πόλης, επειδή αντέδρασαν στους ψευδεπίγραφους δημοκράτες βουλευτές του Πασόκου Κώστα Λογοθέτη.
5 Η προσυμφωνημένη (τηλεφωνικά όπως συνηθίζουν πάντοτε) προβολή του Γιώργου Δέδε και Θανάση Μουζάκη στην τηλεοπτική εκπομπή του ίδιου πάντα δήθεν δημοσιογράφου με τις συνδρομές και με τα διανοητικά κενά που πάσχει από περίσσευμα γελοιότητας, ενώ τα επιχειρήματα του δεν αντέχουν σοβαρής κριτικής κι άλλα πολλά.
Ο Κώστας Λογοθέτης δεν μπορεί να απεντάξει τις προαναφερόμενες κατηγορίες, γιατί στις ημέρες μας δεν υπάρχουν προφήτες, ενώ η άλλη εκδοχή που διαφαίνεται στον ορίζοντα, πως ο Κώστας Λογοθέτης εκτελεί πιστά τις εντολές του συγκεκριμένου δήθεν «δημοσιογράφου» δεν τολμάμε καν να την διανοηθούμε, γιατί η μόνη λύση διάσωσής του από την αιδώ που επισύρει αυτό το ενδεχόμενο, θα ήταν να πέσει από την κορυφή των Γερανείων.
Τα γεγονότα αυτά θα προσμετρηθούν και θα ξεφτίσουν κι άλλο τη δημοτική αρχή Λογοθέτη που είναι ευεπίφορη προς τον φασισμό και θα κάψουν τις τελευταίες της εφεδρείες. Το θανατηφόρο σπιράλ ηθικής και πολιτικής ύφεσης του Κώστα Λογοθέτη διαρκώς μεγαλώνει και τον καθιστά δήμαρχο της ντροπής και του αίσχους, που διαρκώς κρύβεται με απροσμέτρητο θεατρινισμό πίσω από τη λεοντή ενός δήθεν πατριωτισμού που όμως δεν σταματά να διαβρώνει τα θεμέλια της Δημοκρατίας, της νομιμότητας και της διαφάνειας.
Η μόνη ουδέτερη δύναμη του τόπου αυτού, είναι οι πολίτες, οι οποίοι για την ώρα παρακολουθούν βουβοί και άθυμοι. Όμως, όταν θα έρθει η στιγμή, θα επέμβουν με φανατισμό και καθ’ ολοκληρία ανιδιοτελείς, θα εκτελέσουν το καθήκον τους, εκριζώνοντας το πρόβλημα από τα θεμέλια και εξοστρακίζοντας τον Κώστα Λογοθέτη και τους αυλικούς του, έτσι ώστε να ιαθούν οι πληγές του τόπου.
Γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν προδίδει τις ηθικές αρχές της και δεν κάνει συμβιβασμούς ενάντια στα συμφέροντα του τόπου.
Υ.Γ. 1: Η ελεύθερη έκφραση είναι απόκτημα μόνιμου και κοπιώδη αγώνα.
Υ.Γ. 2: Λιγότερος τέτοιου είδος τύπος, λιγότερος ρύπος.
 Του Δημήτρη Καραπατά*

Δεν υπάρχουν σχόλια: