Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΜΟΤΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗ
ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΣΟΒΟΛΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
Νέα αναβολή για τη Δευτέρα 4/2/2013 ζήτησαν και πήραν χθες το πρωί από τον πταισματοδίκη Κορίνθου που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση για τη Γνωμοδότηση Τσοβόλα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. και δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης, το μέλος του Δ.Σ. και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πέτρου, καθώς επίσης και το πρώην μέλος του Δ.Σ. αντιδήμαρχος Γιώργος Γλυκοφρύδης.
Χθες, πάντως, το πρωί κανονικότατα κατέθεσαν στον πταισματοδίκη τις ανομοτί έγγραφες εξηγήσεις τους από την τότε πλειοψηφία, ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας Δημήτρης Κοντός, το πρώην μέλος του Δ.Σ. νυν δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΛΠ Χαράλαμπος Δοσσαράς, καθώς επίσης και τα μέλη του Δ.Σ. προερχόμενα από την αντιπολίτευση οι επικεφαλής των συνδυασμών της «Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση Παύλος Παύλου και της «Συνένωση Προόδου - Νέα Πορεία» Γιώργος Πετρίτσης. Στα δικαστήρια χθες βρισκόταν να καταθέσει κι ο επικεφαλής της «Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών» Γιώργος Γκιώνης, ο οποίος λόγω ωραρίου δεν πρόλαβε να καταθέσει κι έχει κληθεί για σήμερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki-press διευρύνεται ο κύκλος των ατόμων που θα καταθέσουν σ’ αυτή τη φάση της διαδικασίας. Οι πληροφορίες θέλουν να έχουν προταθεί για να καταθέσουν ο τέως αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α.Ε. Δημήτρης Λογοθέτης, καθώς επίσης ο εν ενεργεία αντιπρόεδρος της εταιρείας και πρώτος εξάδελφος του Κώστα Λογοθέτη, Κώστας Δόσχορης και τα μέλη του Δ.Σ. από την πλειοψηφία Σπύρος Νικολάου και Γιάννης Κακούρος, καθώς επίσης και ο πολίτης μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας Φάνης Σιτές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press λέγεται ότι ως μάρτυς θα προταθεί να καταθέσει και ο άτυπος, αλλά ουσιαστικός κι επλεκόμενος στα πάντα σύμβουλος του δημάρχου Κώστα Λογοθέτη Γιώργος Γιαννιτσόπουλος, ο οποίος μέχρι και το 2006 έχει υπάρξει κορυφαίο μέλος των διαχειριστικών συμβουλίων της Club Hotel Casino Loutraki.
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: