Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Λουτράκι. Κατάσχεση στο Thermal Spa; Επόμενος στόχος....ο δήμος.

 

      
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ
Σ.Σ. Όχι ρε γκίνια. Τώρα που έμαθαν από το λεξικό την λέξη και την έννοια "ανάπτυξη" και την πιπίλιζαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με το επιχειρησιακό σχέδιο, ήρθε η κατάσχεση του Loutraki Thermal Spa να επαληθεύσει την αγνωσία και την ανικανότητα για την ανάπτυξη του τόπου. 
Μια από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του τόπου και της αναπτυξιακής εταιρείας του δήμου διάγει ο τόπος, απόρροια της επιλογής του να έχει εκλέξει για δημοτική αρχή τον συνδυασμό του Κ. Λογοθέτη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες από στελέχη της Λουτράκι ΑΕ και του Δήμου, ο εργολάβος για τη κατασκευή του υδροθεραπευτηρίου προέβη σε κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών και μπλοκάρισμα του δικαιώματος είσπραξης από επιστροφή ΦΠΑ επ' ωφελεία του.
Τι και εάν επί 2 έτη είχε "μαλλιάσει η γλώσσα μου" αναδεικνύοντας την ανύπαρκτη και άσχετη
πολιτική και την απουσία στρατηγικής για τη Λουτράκι ΑΕ, και για την τουριστική και επιχειρησιακή ανάπτυξη του τόπου.
Τι και εάν επί 2 έτη επαλήθευα καθημερινά ότι οι επιλογές του Κ. Λογοθέτη ως άλλοι μαθητευόμενοι μάγοι, προσπαθούσαν να...φτιάξουν το αεροπλάνο ενώ πετούσε.
Τι και εάν επί 2 έτη τα μέλη του ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ που ανήκουν στην αντιπολίτευση, καθώς και τα
εκδιωχθέντα μέλη (από συνδυασμό και εταιρεία), φώναζαν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν.
Τίποτα από όλα αυτά φαίνεται να μην είναι ικανό να βγάλει τον Κ. Λογοθέτη και τις επιλογές του από τη νιρβάνα της ανύπαρκτης πολιτικής για τη Λουτράκι ΑΕ και το Loutraki Thermal SPA.
Για το γεγονός της χθεσινής πράξης κατάσχεσης και τι μπορεί να σημαίνει περαιτέρω, θα επανέλθουμε. Το πιο ουσιώδες αφορά αφενός την μη τήρηση των δεσμεύσεων από τους διακανονισμούς που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Δημάρχου και Εργολάβου, κάτι που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την εταιρεία, αφού οι υποχρεώσεις βγαίνουν υπερήμερες και οι όποιες καταβολές αφορούν μόνο τόκους, αφήνοντας το κεφάλαιο ακέραιο στην αρχική απαίτηση.

Για το γεγονός ότι ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης και οι συν αυτώ οδηγούν την μεγαλύτερη επένδυση του τόπου σε κλείσιμο ή σε πλήρη απαξία, τα έχουμε πει, αλλά φαίνεται τελικά ότι οι δημότες έχουν ποτιστεί από την ίδια απάθεια για αντίδραση όπως και για τεκταινόμενα της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Κρίμα.
loutraki 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: