Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΠΛΙΖΕΤΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΕΤΡΑΔΗ


   


Ετοιμαζόμουν να γράψω κάποιο άρθρο για τα γεγονότα του Λουτρακίου και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτά ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου Χαράλαμπος Τετράδης.


 Με πρόλαβε όμως μια πραγματικά υπέροχη επιστολή του παλιού φίλου Νίκου Λόη από το Λουτράκι , η οποία με ειλικρίνεια και υποδειγματική αντικειμενικότητα βάζει τα πράγματα στην σωστή τους θέση. Οφείλω να τον συγχαρώ τον Νίκο Λόη για την πρωτοβουλία του αυτή.
 Απλά στα όσα λέει ο πρόεδρός του Δ.Σ της εταιρίας πολιτισμού του Δήμου, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ , εγώ θα προσθέσω ότι από όλους τους επώνυμους παρευρισκόμενους στον χώρο των επεισοδίων και την Δημοτική Αρχή και τον Βουλευτή , ο Χαράλαμπος Τετράδης έδειξε την μεγαλύτερη “πολιτική ωριμότητα”! Μάλιστα η προνοητικότητα του να βρίσκεται στο Λουτράκι την μέρα εκείνη έστω μισή διμοιρία των ΜΑΤ έσωσε κυριολεκτικά την φημισμένη Λουτρόπολη από τα χειρότερα.
 Ειδεμή ακόμα ξύλο θα έπεφτε στο Λουτράκι με άγνωστο φινάλε!
μεσα
 Όσο για την υπερβολική “ευαισθησία” κάποιων για το πέταγμα του στεφανιού- χωρίς να επικροτώ την κίνηση , που την θεωρώ εντελώς άτυχη- έχω να πω ότι τελικά το πέταγμα του στεφανιού μας ενόχλησε το εθνικό μας φρόνημα,  όταν όλος ο χώρος της εκδήλωσης είχε μετατραπεί σε πεδίο εμφύλιας σύρραξης, την μέρα που τιμούσαμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία και Ενότητα!” Ή δεν μας πείραξε η συμπεριφορά των “ηθικών αυτουργών” των επεισοδίων που παρακολουθούσαν αμέτοχοι τα επεισόδια σαν τους γέρους στο Μάπετ σώου!

Λάκης Γιαννιδάκης
  
Διαβάστε την επιστολή του Νίκου Λόη στον Αρχηγό της Αστυνομίας:
 
 «Αξιότιμε Κε Αρχηγέ,
 
Σας είναι γνωστό το ατυχές περιστατικό το οποίο συνέβη την 25η Μαρτίου κατά την κατάθεση στεφάνων στο Λουτράκι μετά την πανηγυρική δοξολογία και μετά τα καταδικαστέα γεγονότα που συνέβησαν προηγουμένως από αγανακτισμένους πολίτες και μελών του κόμματος της Χρυσής Αυγής, για τα οποία ο Διοικητής Χαράλαμπος Τετράδης προσπάθησε και τα διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ευτυχώς έγιναν περιορισμένα και δεν συνεχίστηκαν και μετέπειτα στην παρέλαση των μαθητών.

Πράγματι ήμουν εκείνος που εξέφρασε την αντίθεσή του για το ατυχές περιστατικό την ώρα της συνέχισης της εκδήλωσης προς τον – δικαίως κατά την μετέπειτα εκτίμησή μου – Διοικητή του Α.Τ. Λουτρακίου.

Ας σημειωθεί ότι μετέπειτα έλαβα γνώση για τις άοκνες προσπάθειες του κου Τετράδη όλες τις προηγούμενες ημέρες να αποφευχθούν τα δυσάρεστα και καταδικαστέα γεγονότα, τα οποία πυροδότησε δημοτικός σύμβουλος του Δημοτικού μας Συμβουλίου εναντίον του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής κου Ευστάθιου Μπούκουρα όταν αυτός παρευρέθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού μας Συμβουλίου λίγες ημέρες πριν την Εθνική μας Επέτειο.
  
Ο κος Τετράδης είναι ίσως ο καλύτερος Διοικητής που έχει υπηρετήσει τον Τουριστικό Δήμο μας και παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε είχε πάντα καταφέρει με ελάχιστες δυνάμεις να αντεπεξέλθει πλήρως και επιτυχημένα σε όλες τις δυσκολίες που του παρουσιάζονταν και ο Δήμος μας τον ευγνωμονεί γι’ αυτούς τους λόγους.
 Μετά τα ανωτέρω ζητάμε να δείξετε την απαιτούμενη επιείκεια και να επανέλθει ο κος Τετράδης στις τάξεις του Σώματος που τόσο αγάπησε και αγαπήθηκε διότι είναι τελείως απαραίτητος για όλους μας, με την επισήμανση ότι το περιστατικό ήταν ατυχές και επήλθε λόγω πίεσης και έντασης των δύσκολα διαχειρίσιμων στιγμών.
 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Προμηθέα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: