Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Όλοι οι του Δ.Σ. του Δήμου είναι συνυπεύθυνοι!




 Χάνουμε το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου;

  Οδοστρωτήρας περνάει πάνω από το Λουτράκι μας κι εμείς άφωνοι παρακολου­θούμε; Ούτε έστω μια κίνηση για το θεαθήναι βρε αδελφέ, που να δείχνει την προσπάθεια αποτροπής αυτής της λαίλαπας; Δεν ξέρει κανείς τι να υποθέσει κι επειδή προσωπικά σκέψεις με οδηγούν στο: πως δεν είναι άμοιροι και κάποιοι άλλοι που μεσολάβη­σαν γι' αυτές τις οδύνες, στις οποίες υποβάλλεται ο λαός της    περιφέρειας. Όχι όλες βέβαια, αλλά ορισμένες ναι.
Ας σταθούμε σε κάποιες απ' αυτές και στα ερω­τηματικά που δημιουργούν, όπως και στο γιατί

σταυρώσαμε τα χέρια και παραδοθήκαμε. Εντολές; Δειλία; Χάσαμε τη ΔΕΗ, χάνουμε την αστυνομική μι­κρή δύναμη. Φεύγει και το ΙΚΑ. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΜΕ... Τίποτα δε δικαιώνει τέτοιου είδους αποφάσεις. Όλοι οι του Δ.Σ. του Δήμου είναι συνυπεύθυνοι γι' αυτή την κατάσταση της παγκοσμίου φήμης λουτροπόλεως.
Ατολμία αντίδρασης στην απομάκρυνση της αστυ­νομικής δύναμης. Παράδοση δηλαδή της πόλης πε­ρισσότερο από κάθε άλλη φορά στους εγκληματίες, που θα πληθαίνουν λόγω της μεγάλης κρίσης, που άρχισαν να "διατρέχουν" μέρος του οικιστικού ιστού. Αδιαφορία για τη δηλητηριώδη τοξικότητα, που εκπέμπεται και ποντάρουμε σε τουριστική κίνηση. Ποια απάντηση έχει να δώσει ο άρχων της πόλης και οι συν αυτώ στο αρμόδιο Διεθνές Συμβούλιο, που παλεύει με σλόγκαν σε όλη την υφήλιο για την παγκόσμια καθαριότητα και μόλυνση, σε πε­ρίπτωση που επέμβει; Το πρόστιμο που μπορεί να υποβληθεί; Αμ το Ταχυδρομείο;
Κύριοι, δεν υπάρχει άλυτο πρόβλημα. Πολλά τα κατά και αθέατα που καθημερινά αποκαλύ­πτονται και θα αποκαλυφθούν. Παρακολουθούμε παραστάσεις θεάτρου του παραλόγου, κακών σκηνοθετών και ηθοποιών. Η υποκριτική δεν εί­ναι εύκολο πράγμα κύριοι και οι παραστάσεις... πέφτουν.


  Κική Σεγδίτσα
perahora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: