Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ







ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ «ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ»

 
Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων («ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»), στα πλαίσια των σκοπών του Οργανισμού, σας γνωστοποιεί τη διεξαγωγή Μαθητικού Διαγωνισμό Περιβάλλοντος με θέμα ‘Θάλασσά μου εσύ αγαπημένη’, στις σχολικές μονάδες Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης και της υιοθέτησης των μαθητών, μιας περιβαλλοντικά υπεύθυνης συμπεριφοράς αναφορικά με το θαλάσσιο περιβάλλον.
Στις σχολικές μονάδες της Β΄/θμιας Εκπαίδευσης, θα προηγηθεί η πραγματοποίηση ομιλιών από τον Διδάκτορα Περιβαλλοντολόγο κ. Θεόδωρο Μαυραγάνη, σχετικά με το θαλάσσιο περιβάλλον. Η διοργάνωση και υλοποίηση των ομιλιών και του διαγωνισμού θα γίνει από τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας.

Οι ομιλίες θα υποστηριχθούν από την παρουσίαση του προγράμματος/καμπάνια «Θάλασσα», του εργαλείου LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης (24-26 Απριλίου 2013).

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά Β΄/θμιας Εκπαίδευσης και περιλαμβάνει εικαστικό αλλά και λογοτεχνικό μέρος.

 Ά Μέρος-Εικαστικό:
-Ζωγραφική ή Κολάζ
-Φωτογραφία
-Διάφορες Κατασκευές

΄Β Μέρος-Λογοτεχνικό:
-Ποίημα
-Παραμύθι
-Διήγημα

Τα έργα θα παρουσιαστούν στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου (24-26 Απριλίου 2013).

Η βράβευση των έργων, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λουτρακίου.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-27440 21124
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-27440 67000





Δεν υπάρχουν σχόλια: