Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ


Με την τροπή σε φυγή από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης συναντήθηκε πηγαίνοντας για το γραφείο του με το γράφοντα όπου του είπα ότι θα καθίσει στο σκαμνί, εννοώντας το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του δήμου Λουτρακίου με το «πνίξιμο» της Γνωμοδότησης Τσοβόλα.

 
Αντέδρασε αυτόματα κι άρχισε να με σπρώχνει με το σώμα του και το ένα χέρι του, ενώ ο γράφων δεν σήκωσε καν τα χέρια του αντιδρώντας σε αμυντική θέση μόνον με το σώμα του. Στη μέση μπήκε ο Παύλος Παύλου φοβούμενος περισσότερα επεισόδια, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν είχα επιθετική πρόθεση και διάθεση.
Στη συνέχεια, ο Κώστας Λογοθέτης έφυγε προς το γραφείο του με το γράφοντα να επαναλαμβάνει σε υψηλότατους τόνους φέρε τα € 10.000.000 της Γνωμοδότησης Τσοβόλα. Κινήθηκα μέχρι τα τρία σκαλάκια που οδηγούν στους ορόφους του μεγάρου, εξακολουθώντας να του επαναλαμβάνω μονότονα το ίδιο πράγμα, ενώ ήδη είχε ανέβει στις σκάλες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Νικολάου, ο οποίος με γρονθοκόπησε ως αντιστασιακός ήρωας μία φορά στο πρόσωπο.
Στη συνέχεια, άλλος ένας δημοτικός σύμβουλος -μπες βγες στους αυλικούς- του Κώστα Λογοθέτη, προσπαθούσε να με σπρώξει με την κοιλιά του, αλλά αυτό ήταν αμελητέο.
Καθ’ ότι φασιστοειδή και αδυνατώντας να ακούνε την αποκάλυψη και τη δημοσιοποίηση των άπλυτών τους, ας ελπίσουμε ότι δεν θα δεχθώ νέες βίαιες ενέργειές τους…
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: