Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΩΦΕΛΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

Οριστικά για την παρούσα θητεία, σκόπιμα και μεθοδευμένα, εμπαίζοντας επί δεκαεπτά και πλέον μήνες την κοινωνία του δήμου Λουτρακίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης… εκτροχίασε συνειδητά και σκόπιμα τον προαστιακό σιδηρόδρομο με προορισμό το Λουτράκι!
 
Αυτό διαπιστώθηκε κατά τη συζήτηση του τεχνικού προγράμματος 2013 στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου της περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου παραβρέθηκε ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας για την έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι Δημήτρης Καραπατάς, εισπράττοντας στο πετσί τον εμπαιγμό των πολιτικών όταν λόγω της πάγιας πρακτικής τους δεν τιμούν το λόγο και τις δεσμεύσεις τους.
Φυσικά, η Πρωτοβουλία ήταν προϊδεασμένη και διέθετε τις πληροφορίες της, με τον Δημήτρη Καραπατά να διενεργεί εναγώνιες προσπάθειες αφού μίλησε και ήλθε σε συνεννόηση και με τους τέσσερις επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης, εκ των οποίων οι τρεις συνδυασμοί της ελάσσονος αντιπολίτευσης δεσμεύθηκαν ότι θα καταθέσουν κοινή ερώτηση στο προσεχές περιφερειακό συμβούλιο, ενώ τη διαβεβαίωσή του ότι θα υποστηρίξει την ερώτηση, έδωσε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δράκος.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Τατούλης με τη λήξη της θητείας του ολοκληρώνει και τον πολιτικό του βίο και κατά συνέπεια δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος που προέρχεται από τον εμπαιγμό μιας ολόκληρης τοπικής κοινωνίας, έστω αν το έργο είναι σούπερ ώριμο και πανθομολογουμένως αποδεκτό. Ωστόσο, στο στόχαστρο μαζί με τον Πέτρο Τατούλη έχουν μπει και όλοι ανεξαιρέτως οι σύμβουλοί του από την περιφερειακή ενότητα Κορινθίας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δέδες, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Λάκης Παπαφωτίου, οι σύμβουλοι Θανάσης Πισιμίσης, Άγγελος Παπαγγελόπουλος, Νίκος Βραχνός, Νίκος Πετρόπουλος, Ανδρέας Καραχαντζίνης, Ευαγγελία Αδάμ Σπανογιάννη, καθώς επίσης και η κυρία της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρία Σούκουλη. Όσον αφορά τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε, με καταγωγή από το δήμο Λουτρακίου, θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι ναι μεν καλή η πρόθεσή του, αλλά ούτε κι αυτός ουσιαστικά το ήθελε το έργο, δεδομένου ότι θα το ενέτασσε τη μελέτη του έργου προχθές, στο τεχνικό πρόγραμμα της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας για το 2013.
Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, δεδομένου ότι συνειδητά στρέφονται κατά μιας ολόκληρης πόλης και των κατοίκων τους, ενώ συνειδητά εκτροχιάζουν και την προοπτική ανάπτυξής της. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να δουν σταυρό από το Λουτράκι, δεδομένου ότι με τη στάση τους -απευθείας ή εξ αντανακλάσεως- αυτό που ωφέλησαν ήταν συγκεκριμένο ιδιωτικό οικονομικό συμφέρον!
Καλόν είναι να μην προσπαθήσουν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους γιατί τα πάντα έχουν ονοματεπώνυμο.
Όσον αφορά το τεχνικό πρόγραμμα οι επικεφαλής των συνδυασμών ισχυριζόντουσαν ότι ο Πέτρος Τατούλης του αιφνιδίασε και το έφερε με την παράλειψη πολλών σημαντικών έργων, εννοώντας μεταξύ άλλων και τον προαστιακό σιδηρόδρομο του Λουτρακίου, το οποίο επίσης αξιολογούσαν ως σημαντικό έργο. Αξιοσημείωτο είναι, ότι εξέφραζαν την απορία τους γιατί δεν παρευρισκόταν ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης να διεκδικήσει ένα τόσο σημαντικό έργο.
Ο Δημήτρης Καραπατάς ενημερώνοντας τους επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι έχει επιτευχθεί η δραματική μείωση του κόστους του έργου, εισπράττοντας το σχόλιο: «Τι το ήθελες, δεν υπάρχει πλέον κίνητρο…»
loutraki press

Δεν υπάρχουν σχόλια: