Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης. Καθημερινό αφιέρωμα στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, μέρος 1ο


Σ.Σ. Το L1 ξεκινά ένα καθημερινό αφιέρωμα με αποσπάσματα του προεκλογικού προγράμματος και των δεσμεύσεων του νυν δημάρχου Κ. Λογοθέτη.....για να μην ξεχνιόμαστε.
Κοινωνική Πολιτική (η τεράστια κοροϊδία με το 20% που έχει φτάσει ήδη τα 70.000 ευρώ ρέους")

-- Κατάργηση όλων των συνδρομών στα εργαστήρια του δήμου, στα προγράμματα Αθλητισμού για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, για τα ΑμΕΑ και για όσους έχουν οικογενειακό εισόδημα κάτω από 20.000€.   Δήμαρχε μήπως το έχεις βάλει σε κάποιον προϋπολογισμό; Έχει γίνει πράξη; Έχει γίνει κάποιος προγραμματισμός; Η απόλυτη κοροϊδία. 3 προϋπολογισμοί έως τώρα...μηδέν εις το πηλίκον.
-- Το ταμείο ενισχύει τους εκκλησιαστικούς και άλλους φορείς που δραστηριοποιούνται στην κοινωνική μέριμνα Είναι ντροπή και μόνο να εξαγγέλει κάποιος κάτι τέτοιο και να μην το υλοποιεί.
-- Ταμείο Κοινωνικής Συμπαράστασης με πηγές χρηματοδότησης που προέρχονται κυρίως από τη μείωση κατά 20% του μισθού του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, του  Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου. ΝΤΡΟΠΗ. Η πλήρης υφαρπαγή των ψήφων από τους κοινωνικά ευαίσθητους πολίτες. ΑΜΑΡΤΙΑ να κοροϊδεύονται οι κοινωνικά αδύνατοι με τέτοιες εξαγγελίες με αποκλειστικά ψηφοθηρικούς σκοπούς. Δήμαρχε ήδη ο λογαριασμός από το 20% έχει φτάσει στα 70.000 ευρώ, και ανεβαίνει. Και για να μην αρχίσει ο δήμαρχος να λεει με το γνωστό υφάκι στα συμβούλια (όπως το έχει κάνει ήδη) "που τα βρίσκουν αυτά τα νούμερα, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα", σας ενημερώνω ότι με μια απλή ματιά στους απολογισμούς θα διαπιστώσετε ότι οι ενταλθείσες δαπάνες για το 2011 και το 2012 (βάσει δημοσιευμένων στοιχείων) αντιστοιχούν σε περισσότερα από 300.000 ευρώ (151.000 για το 2011, 132.000 για το 2012 και προϋπολογιστικά 110.000 για το 2013), άρα το 20% αναλογεί σε 70.000 ευρώ για αυτά τα 2,5 έτη.  Ας ρωτήσουν τις οικονομικές υπηρεσίες ή τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ή ας ανατρέξουν στο διαύγεια όπου είναι δημοσιευμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: