Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΙΖΑΣ € 50.000!

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο Λουτράκι όζει κι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα ημέρα με την ημέρα γίνονται και πάρα πολύ χειρότερα, ενώ εξελίσσεται και η καταστροφή του τόπου με άπαντες θεατές και να μην ιδρώνει το αυτί κανενός.

Τα σκάνδαλα πλέον λαμβάνουν χώρα απροκάλυπτα και δεν τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα, δεν γίνεται ούτε καν διερεύνηση προθέσεων με κολλητούς και φίλους του δημάρχου Λουτρακίου Κώστα Λογοθέτη να υπόσχονται μίζες.
Ο λόγος για το ποσό των € 50.000 που τις τελευταίες ημέρες συζητείται στην πόλη του Λουτρακίου, είναι πραγματικό περιστατικό κι έλαβε χώρα στο δεύτερο όροφο της Ιάσωνος. Μάλιστα, συνοδεύθηκε από την ακόλουθη φράση: «Τι λαμόγια είναι αυτά, θέλουν να μου δώσουν € 50.000!»
Η φράση διατυπώθηκε αυτούσια από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σπύρο Νικολάου σε συνεργάτες του, σχολιάζοντας την πρόταση που του είχαν κάνει τα «παιδιά της Πεσκάρα».
Η υπόθεση αφορά τις υπό σύνταξη μελέτες με απευθείας ανάθεση ύψους € 200.000 στο πανεπιστήμιο της Πεσκάρα από τα χρήματα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, προκειμένου να αναμορφωθεί το παραλιακό μέτωπο!
Σπύρο Νικολάου, το loutraki-press σας προκαλεί ανοικτά να διαψεύσετε το γεγονός και είναι εδώ να αποκαταστήσει την πραγματικότητα και να ζητήσει δημόσια συγγνώμην.
Η διάψευσή σας, αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ιδιαίτερη αγωνία.
Πάντως, καλόν θα είναι να μην αντιδράσετε με το γνώριμό σας, τραμπουκικό τρόπο…
Σπύρο Νικολάου κι ένα ερώτημα: Αφού κατ’ αρχήν αντιδράσατε και προς τιμήν σας μέχρι εκείνη την ώρα, μετά γιατί επαναστατήσατε και ζητούσατε κι εσείς την κεφαλή του Άρη Μαρίνη;
Τι συνέβη κι αλλάξατε ρότα;
Υ.Γ.: Όποιος δημοτικός σύμβουλος θέλει, από αύριο θα διατίθενται τα σχέδια του πανεπιστημίου της Πεσκάρα.

Του Πάνου Ηλιακόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: